2777
2789
عنوان

فردا دادگاه عدم تمکین داریم

1193 بازدید | 60 پست

من میخوام جدابشم ازش به هزارو

یک دلیل مدتی اومدم خونه بابام 

چندبار واسطه فرستاده خودشم 

دوبار گفت بهم فرصت بده میرم 

کمپ ترک میکنم ولی من ترسیدم

گفتم نه بعدخودش رفته عدم تمکین زده حالا فردا چی بگم تو

دادگاه خیلی میترسم برم گردونن

خونه 

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

همون هزار و یک دلیلشو بگو. تو پیامک اعتراف کرده به معتاد بودنش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتاده؟؟چی میکشه؟؟خونه داره ؟؟وسایل خونه داره ؟؟؟

بله شیشه میکشه خونه داره وسایل خونه که خب جهیزیه خودم 

همین که بگی معتاده دلیل خیلی خوبیه برای تمکین نکردنت

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

به زور که برنمیگردونن اونجا بگو مشکلتو اونا هم میفهمن آدمن

مشکلام یکی دوتانیستن اعتیادداره

اسپرمش ضعیف کتکم میزنه ....ازدواج

دومشم هستم 

عزیزم میفرستنتون‌مشاوره ..من رفتم ..وقتی به نتیجه نرسن ..میتونی طلاق بگیری ..البته تو اینجور مواقع مهریه گرفتن سخته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
همین که بگی معتاده دلیل خیلی خوبیه برای تمکین نکردنت

اگه تواین مدت ترک کرده باشه چی؟

یا یه چیزی بخوره نشون نده معتاده

عزیزم میفرستنتون‌مشاوره ..من رفتم ..وقتی به نتیجه نرسن ..میتونی طلاق بگیری ..البته تو اینجور مواقع م ...

من مهریه نمیخوام فقط طلاق میخوام

بله شیشه میکشه خونه داره وسایل خونه که خب جهیزیه خودم

اصلا بر نگردی ولی برای اینکه دادگاه تمکین برنده بشی میگی بابام وسیله هدیه داده میخواد پس بگیره خودش وسیله خونه بگیره شیشه میکشه معتاده امنیت جانی ندارم یکم با این حرفا زمان بخر تا درخواست طلاق بدی 

اگه بره کمپ راحت میتونی جدا بشی