2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

88 بازدید | 15 پست

اگه خودمون انتخاب رشته کنیم ریسکه؟ انتخاب رشته آزاد و دولتی فرق دارن ؟ هم زمان انتخابشون شروع میشه؟؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دولتی جدا هستبرای ازاد باید ۳۰۰ بدی بعد انتخاب رشته کنی تو خود سایت دانشگاه ازاد

ممنون

بعد همزمان شروع میشن انتخاب رشته آزاد و دولتی؟ 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

بله آزاد و سراسری متفاوته آزاد حدودا ۲۰ روز بعد تر از سراسری شروع میشه دانشگاه آزاد برای انتخاب رشته ...

یعنی اول جواب دولتی میاد بعد ۲۰ روز که آزاد شروع بشه؟ ممنونم 

چه اطلاعاتی عزیزم؟

ترتیب رو چجوری بچینی

بر اساس رشته شهر

از سایتای انتخاب رشته بتونی استفاده کنی

بدونی در کل فرایندش به چه صورته

از همه مهم تر رشته ها رو بشناسی بدونی تعهدی چیه

نیمسال دوم چیه شبانه چیه روزانه چیه پردیس چیه خودگردان چیه

بومی گزینی چیه قطبی چیه کشوری چیه

و ...

البته همه اینا تو دفترچه انتخاب رشته توضیح داده شده ولی کیه که وقت کنه بخونه این همه رو

بستگی به رتبه هم داره تا حدودی بعضی رتبه ها انتخاب رشته شون حساسه بعضی نه

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

ترتیب رو چجوری بچینیبر اساس رشته شهراز سایتای انتخاب رشته بتونی استفاده کنیبدونی در کل فرایندش به چه ...

ممنونم🩷

ن عزیزم ، رتبه ها ک بیاد اول سراسری انتخاب رشته می کنی و بعد ۲۰ روز سایت دانشگاه آزاد باز میشه و ان ...

متشکرم 🧡