2777
2789
عنوان

کولر گازی میخام بخرم هیچ تجربه ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب ادم ۳۰ بگیره ک خیلی بهتره دیگه خیالت راحته

30  هزار خیلی اذیت میکنه 

ینی یجور میشه نه میتونی یه موقعایی گرمارو تحمل کنی نه میتونی کولر از سرما روشن کنی 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

سلام پولیپتون رو عمل کردی؟؟؟چند میل بود؟؟؟منم پولیپ دارم ۴ماهه فهمیدم اصلا خیلی میترسم.....گاهی اوقات لک بینی دارم خیلی کلافه ام.....خدا بخواد محرم میخوام برم کربلا با این لک ها چی کنم 😔😔😔😔

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
سلام پولیپتون رو عمل کردی؟؟؟چند میل بود؟؟؟منم پولیپ دارم ۴ماهه فهمیدم اصلا خیلی میترسم.....گاهی اوقا ...

سلام عزیزم منم خیلی میترسم هنوز عمل نکردم نوبتم نیومده پولیپ من اوایلش 11میل بود الان شده 17 میل بزرگ شده😥

تازه ضخامتم دارم 

شما بچه داری‌؟ من بچه هم ندارم بیشتر میترسم

سلام پولیپتون رو عمل کردی؟؟؟چند میل بود؟؟؟منم پولیپ دارم ۴ماهه فهمیدم اصلا خیلی میترسم.....گاهی اوقا ...

حالا جالبش اینجاس منم تو این مدت ک پولیپ دارم چندبار رفتم کربلا ی بارش به لطف امام حسین جانم هیچ لکه ای نداشتیم ولی بارهای بعدی خیلی اذیت شدم😥

حالا اگ قسمتم بشه محرم قراره برم میگم قبل محرم عملش کنم

اینا رو باید از فروشگاه معتبر بخری فقط اینورتر بخر و مطمئن شو چون خیلیا میگن اینورتره اما الکی میگن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .