2777
2789
عنوان

کولر گازی میخام بخرم هیچ تجربه ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 56 پست
وای گرونه خیلی فک کردم 18 جواب میده

بستگی داره کدوم شهر باشی

ما خودمون بندر عباس هستیم 

۲۴هزار گرفتیم کولر پنجره ای هم داریم عالیه

مارک جنرال البته سه سال پیش خریدیم ۴۵میلیون 

بابام اینا همون موقع مارک ایولی شیراز خریدن ۲۰میلیون

ببین ما اگر ایولی می‌خریدم بندر اینقدر جواب نبود 

اما شیراز با اینکه خونه ویلایی بزرگ هست کل خونه خنک می‌کنه

بستگی ب نقشه خونه و کدوم محدوده باشید هم داره 

اینورتر گرونتره؟؟

چند ماه قبض برق جبران قیمتش میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم منم خیلی میترسم هنوز عمل نکردم نوبتم نیومده پولیپ من اوایلش 11میل بود الان شده 17 میل بزر ...

منم بجه ندارم....پولیپ من ۷میل هستش...لکه بینی قبل پریود رو اعصابمه دلم میخواد خودمو بکشم ....الان چه مدتته داری ...من ضخامتم دوبار رفتم سونو دکتر گفت نداری فقط پولیپ

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
حالا جالبش اینجاس منم تو این مدت ک پولیپ دارم چندبار رفتم کربلا ی بارش به لطف امام حسین جانم هیچ لکه ...

منم اگه خدا بخواد واسه اولین بار میخوام برم...اصلا بغص دارم....شما میخوایدهسترو کنید ؟؟؟؟من میترسم سرطان داشته باشم اصلا چندماهه فهمیدم خیلی غمگینم ...شما کربلا رفتید تونستید با لک زبارت برید میگن غسل استحاضع باید کنی.....خیلی سوال میپرسم رابطه رو چی میکنی ؟؟؟

منم بجه ندارم....پولیپ من ۷میل هستش...لکه بینی قبل پریود رو اعصابمه دلم میخواد خودمو بکشم ....الان چ ...

7میل ک خوبه کوچیکه اگ میتونی دارو گیاهی بگیر شاید برطرف شد برای من بزرگه باید عمل کنم 😢منم خیلی داغون شدم الان دیگ داره میشه یک سال اگ امام حسین نبودقطعا روانی میشدم😭یا دق میکردم

منم اگه خدا بخواد واسه اولین بار میخوام برم...اصلا بغص دارم....شما میخوایدهسترو کنید ؟؟؟؟من میترسم س ...

کاش قبلش میرفتی هیسترو میگن دردی نداره و خیلی زود تموم میشه و تا جواب بیاد میرفتی کربلا امام حسین دلتو اروم میکنه شک نداشته باش

من اره ی سری چندین بار غسل کردم اگ پریود نباشه باید غسل استحاضه کنی

رابطه هم دیگ وقتی پریود باشم هیچی فقط وقتایی ک نیستم من الان خونریزیم شدیده اما لکه بینیم بهترشده 

ولی نگران نباش چندسالته؟ من برا بچه نگرانم 

کاش قبلش میرفتی هیسترو میگن دردی نداره و خیلی زود تموم میشه و تا جواب بیاد میرفتی کربلا امام حسین دل ...

چی کردی لکه بینیت بهتر شد من دکتر سه ماه بهم دوفامد داد اصلا لک اینا نداشتم....الان باز قبل پریود شروع شده....سونو نرفتم وصعیتم رو چک کنم.....خیلی از جواب پاتولوژی میترسم

7میل ک خوبه کوچیکه اگ میتونی دارو گیاهی بگیر شاید برطرف شد برای من بزرگه باید عمل کنم 😢منم خیلی داغ ...

چه دارو گیاهی؟؟؟؟دکترم گفت کوچیکه فقط دارو داد.....دکتر اولی گفت بیا تو مطب برات نمونه برداری کنم سه نیم بریز ...منم ترسیدم فرداش رفتم یه متخصص دیگه

ظرفیت سرمادهی کولرگازی بر حسب BTU

متراژ مساحت مناسب

900012 الی 20 مترمربع

1200020 الی 30 مترمربع

1800030 الی 45 متر مربع

2400045 الی 60 متر مربع

3000065 الی 75 مترمربع

3600075 الی 90 متر مربع

4800090 الی 120 ازرواین لیست بخر

برامادرشدنم دعاکنید❤🥹

چی کردی لکه بینیت بهتر شد من دکتر سه ماه بهم دوفامد داد اصلا لک اینا نداشتم....الان باز قبل پریود شر ...

من اصلاا قرص شیمیایی مصرف نکردم عزیزم ی سری داروی گیاهی مصرف کردم رو پولیپ اثرنداشت بزرگتر شد ولی خب دیگ لکه بینی ندارم نمیدونم براهموناس یاچی فقط دوهفته خونریزیم طول میکشه

میگن داروی گیاهی دکتر خیراندیش خوبه من مصرف نکردم ولی میگن نتیجه میده

من اصلاا قرص شیمیایی مصرف نکردم عزیزم ی سری داروی گیاهی مصرف کردم رو پولیپ اثرنداشت بزرگتر شد ولی خب ...

من برعکس خونریزیم متوسطه تو پریودی ...شما قبلا چند وقت لکه داشتید زیاد بود یا کم...دارو رو خوردی لکتون تموم شد