2777
2789
عنوان

کولر گازی میخام بخرم هیچ تجربه ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 56 پست

کولر کازی بوشهر  موقت زندگی میکردیم کیف میداد خریدیم برای شیراز اصلا خنک نمیکرد  پول برق هم زیاد   گفتند کولرگازی فقط برای مناطق شرجی جواب میدهد اگر منطقه شرجی هستید بخرید مارک تی سی ال میگویند خوبه  اسپلیت دو کاره است سرما و گرما زیاد رو کارش نمیشود حساب کرد که کامل خنک یا کامل گرم کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما خرم آباد هوا تا 40 درجه هم میره

کولر های اسپیلت سرد خالی با موتور پیستونی از قدرتی بیشتری برخوردارن و قیمتشون بالاتره این کولر برای دمای تا ۶۵ درجه هستن ولی کولرهای سرد و گرم برای مناطق معتدل هستن و چون از نظر قیمت پایین تر هستن واسه منطقه شما خوبه البته به نظرم از نصاب کولر تون هم سوال کنید بهتره 

به نظرم واسه منطقه شما با توجه به مساحت ۱۸هزار خوبه

مارکهای یونیوا و ایولی الان تو بازار رو بورسن ولی من مارک هیمالیا هم دیدم جنسش خوبه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ن اصلان جواب نمیده این فکرونکن

نه باباا من سوال کردم واس این متراژ ۳۰ هزار خیلی زیادههه

ما ۱۳۰ متری داریم با ۲۴ هزار عالیه همه جارو جواب میده

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

تهرانیم 

۱۸ هزار جواب میده خیلی خنک میکنه 

گرین اینورتر دار بگیر

اسپیلت ...

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
ما خرم آباد هوا تا 40 درجه هم میره

پس ۳۰هزار بگیر

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
کولر کازی بوشهر موقت زندگی میکردیم کیف میداد خریدیم برای شیراز اصلا خنک نمیکرد پول برق هم زیاد گ ...

نقصان اطلاعات 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.