2777
2789
عنوان

🙏🙏خانم هایی که اپیلیدی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست
وقتی چراغ سبز بشه یعنی شارژش پر شده؟واینکه دفعات بعدچطوربفهمم شارژ نداره؟شرمنده آجی کلی اذیتت کردم

نه عزیزم راحت باش این چه حرفیه.

بله معمولا سبز میشه

وقتی هم نزدیک باشه ب خالی شدن چشمک میزنه و قرمز میشه عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه عزیزم راحت باش این چه حرفیه.بله معمولا سبز میشهوقتی هم نزدیک باشه ب خالی شدن چشمک میزنه و قرمز می ...

خیلی ممنون آجی.

فقط یه سوال دیگه ببخش. اگه پمادزایلاپی بزنم واسه دردش. بنظرت باید بشورم ویاپاک کنم پماد رو بعد دستگاه روبکشم رو بدنم.

یا پمادی باشه بدنم اشکال نداره

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون آجی.فقط یه سوال دیگه ببخش. اگه پمادزایلاپی بزنم واسه دردش. بنظرت باید بشورم ویاپاک کنم پم ...

بله عزیزم بزن و بشور

خشک کن بدنتو بعد شروع کن

ولی اوایلش یکم درد حس میکنی

بعد بی حس میشه خودبخود پماد هم نزنی

دفعات بعد هم بدن عادت میکنه انگار

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله عزیزم بزن و بشورخشک کن بدنتو بعد شروع کنولی اوایلش یکم درد حس میکنیبعد بی حس میشه خودبخود پماد ه ...

ممنون آجی از راهنماییت😘

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره