2777
2789
عنوان

🙏🙏خانم هایی که اپیلیدی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 49 پست
اول بگم نود و نه درصد مارکهای تو بازار ایران تقلبیه.شارژی بهتره. سیم مزاحمه و مرتب وصل باشه زود سایی ...

پس کدوم سری موکن هست که از ریشه میکنه مو رو؟

واین سری ها که اسمشون گفتی میشه راهنمایی کنی کارشون چیه دقیق

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

معذرت گلم. واسه جاهای ممنوعه درد داره استفاده میکنی؟راهکاری هست بنظرت

نه عزیزم ، فقط دست و پا و صورت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کدوم سری موکن هست که از ریشه میکنه مو رو؟واین سری ها که اسمشون گفتی میشه راهنمایی کنی کارشون چیه ...

دوتای اصلی از ریشه میکنن. فقط شیور نمیکنه و مثل ماشین اصلاحه. برای بیکینی نمیشه ازش استفاده کرد اونو دستگاه ذوب وکس بگیری بهتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوتای اصلی از ریشه میکنن. فقط شیور نمیکنه و مثل ماشین اصلاحه. برای بیکینی نمیشه ازش استفاده کرد اونو ...

وکس واسه جاهای ممنوعه،راهکاری واسه کاهش دردش داری؟

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

وکس واسه جاهای ممنوعه،راهکاری واسه کاهش دردش داری؟

وکس خوب بگیر که خرد نشه. اولش سخته کم کم بدن عادت میکنه و اصلا دردی حس نمیکنی. فقط موها کوتاه باشه و از بالا شروع کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وکس خوب بگیر که خرد نشه. اولش سخته کم کم بدن عادت میکنه و اصلا دردی حس نمیکنی. فقط موها کوتاه باشه و ...

مارک خاصی هم داره؟

مارک خاصی هم داره؟

اسم مارک رو الان یادم نیست ولی حتما تحقیق کن بعضیاشون علارغم قیمت خیلی بالا مثل پلاستیک خشکن

آره عزیزم از ریشه میکنهخیلی جاهاش بعد چند وقت دیگه رشد نمیکنه کلاو مثل زمانی که با موم و وکس اپیلاسی ...

سلام گلم.

سری اپیلیدی رو بفرستم عکسشو میدونی کدومشون شیور وکدومش موکن هستش؟

سلام گلم.سری اپیلیدی رو بفرستم عکسشو میدونی کدومشون شیور وکدومش موکن هستش؟

بله عزیزم بفرست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله عزیزم بفرست

ممنون

بله عزیزم بفرست

اونی که نوشته اصلاح شیوره

اونی که نوشته اپیلاتور همون موکنه

وسطی هم ماساژوره

برای خشکی پوست هم خوبه

اونی که نوشته اصلاح شیورهاونی که نوشته اپیلاتور همون موکنهوسطی هم ماساژورهبرای خشکی پوست هم خوبه

ممنون گلم😘.

فقط دستگاه باید شارژاولیه بشه؟

اگه آره چندساعت؟

اگه نه ، کلا واسه شارژچندساعت بزنمش به شارژ. مدلش هیگن هست دستگاهه

ممنون گلم😘.فقط دستگاه باید شارژاولیه بشه؟اگه آره چندساعت؟اگه نه ، کلا واسه شارژچندساعت بزنمش به شار ...

دو ساعت شارژ اولیه کافیه گلم

دفعات بعد هم خودشو چک کن ببین کی سبز میشه چراغ باتری♥️

زیاد طول نمیکشه ، نیم ساعت نهایت

دو ساعت شارژ اولیه کافیه گلمدفعات بعد هم خودشو چک کن ببین کی سبز میشه چراغ باتری♥️زیاد طول نمیکشه ، ...

وقتی چراغ سبز بشه یعنی شارژش پر شده؟

واینکه دفعات بعدچطوربفهمم شارژ نداره؟

شرمنده آجی کلی اذیتت کردم