2777
2789
عنوان

یه حموم رفتم یه معضلی شد 😂

485 بازدید | 28 پست

من گوشیم رو بی صدا بود شوهرم اینجا نیست بعد قرار شد برم خونه مامانم فردا گفتم بزار خونه رو مرتب کنم هدفون گذاشتم و جارو برقی رو روشن کردم گوشیم تو شارژ بود زنگ زده بود شوهرم نشنیدم بعد ظهر حرف زدیم گفت خوبی گفتم یکم حالم خوش نیست دیگه من گوشیم رو چک نکردم جارو کشیدم خونه رو مرتب کردم بعدش رفتم حموم انقدر زنگ زده بود جواب نداده بودم به مادرشوهرم زنگ زده بود شاید فکر کنید خب من تو حموم شنیدم صدای درو ولی نه من اونجا هم اسپیکر بردم و صدای زنگ در رو نشنیدم 😂و مادرشوهرم و پدرشوهرم انقدر در زده بودن بنده خدا ها تا بلاخره اومدم بیرون درو باز کردم فکر کرده بودن چیزیم شد پدر شوهرم زنگ زده بود قفل ساز😂😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هه هه هه و.....

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم ببخشید شما برادر شوهر دارین مجرد باشه

نه عزیزم یدونه دارم متاهل

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

خونه تنها بودی حموم میری اسپیکرم میبری؟؟ تا این حد سرخوش؟؟ من عمرا تنها باشم حموم برم. یه بار تو عمرم رفتم پنج دقیقه ای گربه شور کردم صدبار هم جیغ زدم و سرک کشیدم ببینم جن و روحا اومدن یا نه 🤣

خیلی دیگ بیخیال نباش😂

چمیدونستم اینطور میشه اصلا یادم نبود گوشیم رو سایلنت خیلی ریلکس بودم بعد شوهرم میگفت فکر کردم مردی😂😂

[QUOTE=383085306]خونه تنها بودی حموم میری اسپیکرم میبری؟؟ تا این حد سرخوش؟؟ من عمرا تنها باشم حموم برم. یه بار تو عمر ...[/QUOTE

بله تازه شبم تنها میخوابم 😂 خونمون امن نمی‌ترسم کلا وای بخدا اولین بار اسپیکر بردم ابرو برام نموند