2777
2789

شرایطشو میگم فقط

۱۲ سال ازم بزرگ تره

خونه خارج شهر پنجاه متری داری

حدودا شیش هفت منطقه محل زندگی ما از اونا بالاتره و اون میتونه تو متطقه خودشون خونه اجاره کنه

حقوقش ۲۳ تومن

به گفته خودش غیرتیه چندبار سابقه دعوای خیابونی سر ناموس داشته یکی از این دعواهام سر اهنگی بوده که تو تاکسی راننده پخش کرده با سر رفته تو دهن یارو 

بوکسور حرفه ایم هست

والا رد کردن همچین موردی اصلا نیاز به تاپیک نداره

سنش بالاس

پول نداره

دعوایی هم هست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ادم بی فرهنگ و وحشی و دعوایی خوشم نمیاد و به هیچ عنوان همچین ادمی نمیتونست پدر بچم باشه

دعوایی نیست بی فرهنگم نبود

فقط گفت غیرتیه و مذهبیم هستن خانوادگی

اصلا مناسب نیست عزیزم این ادم عاقل و بالغ نیست با دوازده سال اختلاف سنی باید موقعیتش بهتر و اخلاقش د ...

خیلی مذهبین و کل طایفشون چادرین و حساسن رو ناموس به گفته خودش اکثر دعواهاشونم همین ناموسی بوده

دعوایی نیست بی فرهنگم نبودفقط گفت غیرتیه و مذهبیم هستن خانوادگی

خوب به نظر من هست شمام نظر ماها رو پرسیدی اما زندگی خودته صاحب اختیارش خودتی اگه برات مناسبه مبارک باشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بنظر مناسب شما نیست

بنظر آدم عاقل مناسب نیست

آدمی که بخاطر آهنگ با کله بره تو دهن کسی

فردا پس فردا یا تو دعوا میمیره و زنش بیوه میشه

یا اینکه میزنه یکیو میکشه باید نصف عمرتو تو دادگاه بدویی

بعدشم کسی ک قرارع با ۱۲سال اختلاف سنی ازدواج کنه میره سمت کسی ک وضعش خوب باشه

نه کسی ک حتی نمیتونه تو محل خودتون یه خونه کرایه کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خوب به نظر من هست شمام نظر ماها رو پرسیدی اما زندگی خودته صاحب اختیارش خودتی اگه برات مناسبه مبارک ب ...

نه کلا خواستم بگم من بی فرهنگی ازش ندیدم وگرنه شرایطش همینه  که گفتم نه کمتر نه بیشتر و چنگی به دلم نزد 

بنظر آدم عاقل مناسب نیستآدمی که بخاطر آهنگ با کله بره تو دهن کسیفردا پس فردا یا تو دعوا میمیره و زنش ...

وضع مالی ما و خانوادم خیلییییی از اونا بالاتره کلا 

طوری که بابام گفت تو اگه از پسره خوشت اومد من خودم برات خونه میخرم سمت خودمون

نه کلا خواستم بگم من بی فرهنگی ازش ندیدم وگرنه شرایطش همینه که گفتم نه کمتر نه بیشتر و چنگی به دلم ...

خوب تعریفمون از بی فرهنگی متفاوته من به ادم دعوایی که با افتخار از دعواهاش میگه میگم بی فرهنگ کلا هم شرایطش جالب نیست واقعا

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وضع مالی ما و خانوادم خیلییییی از اونا بالاتره کلا طوری که بابام گفت تو اگه از پسره خوشت اومد من خود ...

اشتباه محض!

هم پسر تنبل و تن پرور و متوقع میشه

هم اینکه خودت کم میاری

کسی که با وضع مالی خوب بزرگ شده باشه و بخاد با آدم سطح پایین تر از خودش ازدواج کنه سر یکی دوسال کم میاره چون دلس رفاه خونه پدریشو میخاد

شما ک وضعتون خوبه چرا ب آدمی با این اختلاف سنی و وضع مالی فکر میکنی؟

عمرا حتی بهش فکر هم نمی کنم

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>