2777
2789
عنوان

شوهرم گفت تو بی عرضه ای

857 بازدید | 60 پست

امروز داشتم رانندگی میکردم ماشین صفره و تازه خریدم یهو یکی میخواست پارک کنه با سرعت اومد دنده عقب زد به سپرم

ولی شدت کم بود و من متوجه نشدم چکن اون یارو با همون سرعت باز اومد عقب  اومدم خونه دیدم سپرم خورده

به شوهرم گفتم گفت واقعا برات متاسفم بی عرضه و احمق ترین زنی هستی که دیدم 

منم گفتم اگه احمق نبودم زن تو نادان نمیشدم

دعوا کردیم بچه هارو گذاشتم از خونه زدم بیرون 

میخوام ازش جدا بشم آدمی که به خاطر یه ماشین به زنش توهین کنه آدم مناسبی برای زندگی نیست

بنظرتون حق داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون که کارش زشت بوده و متاسفانه معمولا بعضی مردها زیادی رو ماشین حساس هستند حتی اگر مال خودشون نباشه 

ولی شما هم واقعا میگی به خاطر چنین چیزی با وجود بچه میخوای از شوهرت جدا بشی؟ اینم به اندازه کار شوهرت خطاست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چجوری یادش بدم ۱۸ ساله منتظرم درست شه

با سیاست زنانه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من جات بودم دیگه رانندگی نمیکردم

زنگ میزدم آژانس یا اسنپ تا از جیبش خرج کنه بفهمه چه جوری باید حرف بزنه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده