2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

360 بازدید | 25 پست

من خواهر ندارم همش ارزو داشتم خواهر داشته باشم داشتم ازدواج میکردم مامانم میگفت حداقل خواهر شوهر داری ایشالا جایه خواهرت بشه بعد ازدواج سعی کردم باهاش جوش بخورم دیدم خیلی بی بخاره اصلا سعی نمیکنه دو کلمه با ادم حرف بزنه دیدم اینطوریه منم دیگه سعی نمیکنم باهاش حرف بزنم چند باریم جلوش چندتا حرف زدم سریی رفت به مامانش گفت یعنی فکر کنم کوچیکترین حرف پیشش بزنی برا مامانش تعریف میکنه کلا خواهر برادرا خبرچینن شوهر منم هست 

الانم هر بار میام خونه مادر شوهرم یک ساعتک پیشم بشینه یکم حرف باهام نمیزنه اصلا بهم حال نمیده باز با مادر شوهرم راحترم تا خواهر شوهرم 

خواهر شوهرا شمام اینطورین. واینکه خوشبحالتون اگه خواهر دارید هیچی نمیتونه جایه خواهرو بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبن ولی اختلاف سنی مون زیاده ، ده سال فاصله داریم 

دنیامون کمی فرق داره ، نمیشه خیلی صمیمی شد

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بهتر.من با شرایط شما فقط خواهرشوهر از در دوستی وارد شد......و .....اشتباه بود اشتباه که فکر کردم همو ...

واقعا بهتر دوریو دوستی  ولی بنظرم زیادیم اینطوری سرد خوب نیست ادم ی دو کلمه حرف دیگه میزنه  مخصوصا که من میونشون تنهام باز اون خونه باباشه 

خوبن ولی اختلاف سنی مون زیاده ، ده سال فاصله داریم دنیامون کمی فرق داره ، نمیشه خیلی صمیمی شد

من نمیخوام صمیمی شم حداقل یکمی ادم  ارتباط خوبه داشته باشه ی دو کلمه حرفی اخه. همه که با هم حرف میزنن صمیمی نیستن

من نمیخوام صمیمی شم حداقل یکمی ادم ارتباط خوبه داشته باشه ی دو کلمه حرفی اخه. همه که با هم حرف میزن ...

اسم خودشون رو هم درون‌گرا میگذارن در حالیکه فقط نمی‌خوان با ما گرم بگیرن.مثل خودشون باش راهش همینه .

اسم خودشون رو هم درون‌گرا میگذارن در حالیکه فقط نمی‌خوان با ما گرم بگیرن.مثل خودشون باش راهش همینه .

من خودم درونگرام ولی دیگه نه اینطوری🥴کسیو که اشنا باشه هر وقت ببینمش ی مدت باهاش بگردم که میتونم دو کلمه حرف بزنم 

این اینقدر موزه که حد نداره یعنی اسم مارمولک بدبخت بددررفته که موزیه عروس ما اونو درس میده 😂😂😂

🤣🤣

من باید با اینا اینطوری میشد که وجدانم نمیزاره ذاتم اینطوری نیست سلیطه بازی در بیارم