2777
2789
عنوان

خانوم های چادری و مذهبی لطفا بیاین

372 بازدید | 40 پست

من دوست دارم چادر بپوشم اما از سنیگنی نگاه های همسایه ها فراری ام البته تا حالا هیچکدومشون منو با چادر ندیدین فقط پیشاپیش ازش میترسم و میخوام فرار کنم. چادر که سرمه میخوام فقط زودتر برم سوار ماشین شم بگین چیکار کنم راحت و با اعتماد به نفس بتونم سر کنم؟ اینو هم بگم من تا قبل این خیلی پوشش جالبی نداشتم. بخشی از ترسم بخاطر اینه که اونها منو  تا الان اونجوری دیدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که صلاح تورو بخواد مطمین باش تورو تشویق میکنه به همین راهیی که انتخاب کردی

نگاهاشونم از سر این نیستش که تو اشتباه کردی

صرفا متعجب شدنتو وقتی از تصمیمت مطمین باشی نگاه کسی حالت و بد نمیکنه

موفق باشی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

قال امیر المومنین عليٌّ عليه السلام :

أيُّها النّاسُ ، لا تَسْتَوحِشوا في طريقِ الهُدى لِقلّةِ أهلِهِ ، فإنّ النّاسَ اجْتَمَعوا على مائدةٍ شِبَعُها قصيرٌ، و جُوعُها طويلٌ .

امام على عليه السلام :اى مردم! در راه راست، به دليل شمار اندك رهروان آن، احساس تنهايى نكنيد؛ زيرا مردم بر سفره اى گرد آمده اند كه سيرى آن ، كوتاه مدّت و گرسنگى اش طولانى است.

هیچکس براش مهم نیست باور کن خودت اینطور فکر میکنی 

اول از مانتو های بلند شروع کن و موهاتو بپوشون همین یکباره نرو سراغ چادر تو این زمان هم قشنگ فکر کن مزایا و معایب تصميمتو رو بسنج و کاملا موضوع رو برای خودت باز کن 

اگر یکباره تغییر کنی میگن از جوگیریه و شاید تحول و تغییری که از ته دلته رو قبول نکنن

ممکنه طرز فکر و پوشش عوض بشه چیز عجیبی نیست. مطمئن باشید هیچ کس اونقدرا هم درگیر پوشش شما نیست پس را ...

اخه چندوقت پیش یه مورد مشابه داشتیم. رفتارهاشون و چهره اشون رو دیدم که میترسم

خب نهایتش اینه چند وقت متعجب نگات کنن 

بعدش عادی میشه

هر کسی مختاره نوع پوشش خودش رو تعیین کنه. مهم نیست بقیه چی میگن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اخه چندوقت پیش یه مورد مشابه داشتیم. رفتارهاشون و چهره اشون رو دیدم که میترسم

بعد یه مدت عادی میشه و یادشون میره. من قبلا چادر میزدم الان حجابم معمولیه وقتی تغییر کنی اولش همینه بعد یادشون میره