2777
2789
عنوان

مادرم حسوده

164 بازدید | 13 پست

نمی‌دونم چرا با من اینجوریه میخواستم برای شوهرم تولد بگیرم مادرشوهرم اینا همه میان مادرم گفت مسخره کردی خودتو  😐

تو عقدم که بودم  بهش گفتم بهم پول بده من روم نمیشه به بابا بگم  مخام برای نامزدم کیک و کادو بگیرم 

اونجام گفت نه مگه ما عابر بانکتیم😑 کلی فحشم داد  بعد جلو من به خواهرم گفت 5ملیون میدم بت نگه دار برا خودت  اینقدر تحقیرم میکرد 

اگر هفته ای یکبار میرفتم نامزدمو ببینم می‌گفت رفتی بغل پسره عقدهات خالی شد 

چقدر این زن  با من بده اصلا دلم نمیخاد بهش بگم مامان بد ذاتع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو کار خودتو بکن تولدتو بگیر خانواده شوهرتم دعوت کن ،هنوز عقدی؟؟؟

نه خونه خودمم ولی آخه نمی‌گن کو خانواده خودت  اون زمان تو عقد پول نداشتم  برای هزار تومن بده بهم کلی منت میزاشت

مامان منم همینه به خدا آرزوی داشتن مادر خوب رو بیشتر از شوهر داشتم هنوز هم دلم مادر خوب میخواد به فک ...

شاید باورت نشه ولی‌ تو عقد  که بودم  اگر میدید خودم رفتم چیزی برای خودم خرید خیلی شخصی حتی مثل نوار بهداشتی می‌گفت اون پسره برات بخره چرا پول مارو میگیری 

من ک اصلا زره ای ازش راضی نیستم خیلی ازیتم کرد خیلی 

چرا خواهرتو میخاد تورو نهحتما یه مشکلی بوده .واسه پدرومادر بچه فرقی نداه

از روزی که می‌دونم مامانم بین ما فرق می‌زاره آخه اینکه من بغل نامزدم  می‌خوابیدم به اون چه که جلو بابام یهو می‌گفت 

دقیقا مامان منم همینه نه مامانم بهم پول میده نه شوهرم🤦🏻‍♀️

خودشون همین دوران گزروندن نمی‌دونم چرا سخت میگیرن به ما ها من که دلم نمخاد ببینمش از رو مجبوری رنگش زدم 

جلو مادت اینکارو میکردی؟

نه اگر شب نامزدم میمود خونمون ما تو اتاق می‌خوابیدم صبحش اگر ساعت 7میشد 7نیم می‌گفت کمتر بغل پسره بخواب  خدا لعنتش کنه که نصف موهای منو بخاطر حرص خوردن از حرفاش باید شده اون زمان 18سالم بود 

نه اگر شب نامزدم میمود خونمون ما تو اتاق می‌خوابیدم صبحش اگر ساعت 7میشد 7نیم می‌گفت کمتر بغل پسره بخ ...

تو هم زیاده روی می‌کنی آدم جلو مامانش نمیره پیش نامزدبخوابه. حق داره تذکر بده

تو هم زیاده روی می‌کنی آدم جلو مامانش نمیره پیش نامزدبخوابه. حق داره تذکر بده

عزیزم اینا یکسال هم عقد بودن خیلی عادیه کنار هم بخوابن من حتی کسی رو میشناختم که مادر و پدرش خونه بودن ولی با نامزدش دوتایی میرفتن حمام این که چیزی نیست