2777
2789

داداشم کالاف ریخته نتش ضعیف شد موقه بازی بچه ۱۰ ساله ۱ ساعته داره فحش ناموسی میده به در و دیوار منم عصبی شدم یه عالمه جیغ و داد کردم کل ساختمون و اهالی خیابون شنیدن حالم خیای بده امام حسین کنه همین امشب بمیرم ابروم رفت 😭😭😭😭

حَسبّی اَللّه📿

یا خدااااا

تو به عنوان خواهر چه حساسی

منم از پسربچه های بی ادب بدم ماد

به مامانت بگو

چرا جیغ میکشی

مشکل داری

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیغ تو هم زشته .

مادرش باید گوشی را ازش بگیره .

هردوتون برید پیش روان شناس

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه دونه پسی بهش میزدی 😡😡😡

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خاااک تو سرت هرجی داغون تر توله بیشتر بابات معتاده یه کولر ندارید بعد زرت زرت بچه انداختن ک چی خدا م ...

@niniyar

@niniyar

@niniyar

@همدل

این کاربر که خصوصی بهتون گفتم 

حَسبّی اَللّه📿