2777
2789

من انگشتای دستم درد میکنه انگار تهش روی دست بندها کپی متورم شده. مچ یک پام درد میکنه و کمی متورم. ایستادم کمی کاری انجام بدم ساق پام میگیره. اون خفته روی مچ پام درد میکرد. دردهای چرخشی دارم کلا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز داشتم فکر میکردم شاید رماتیسم دارم خودم نمیدونم 😀

خداشاهده نمیدونم بخندم یا گریه کنم

مچ دست و پام درد میکنه

شونه هام انگار قولنج داره هی صدا میده😐

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
منم امروز داشتم فکر میکردم شاید رماتیسم دارم خودم نمیدونم 😀خداشاهده نمیدونم بخندم یا گریه کنممچ دست ...

من دیروز رفتپ روماتولوژی، گفت اصلا دستات متورم نیست و احتمال روماتیسم کمه؛ اما برام آزمایش نوشت. گفت روماتیسم عصبی گرفتی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

من دیروز رفتپ روماتولوژی، گفت اصلا دستات متورم نیست و احتمال روماتیسم کمه؛ اما برام آزمایش نوشت. گفت ...

منم نگاه میکنم متورم نیست 

پس چرا انگار درد میکنه لامصصصب

تازه گردنم هم درد میکنه

احتمال میدم دیسکه 

یا میگرن گردنی 😬

هردم از این باغ بری میرسد😀

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
منم نگاه میکنم متورم نیست پس چرا انگار درد میکنه لامصصصبتازه گردنم هم درد میکنهاحتمال میدم دیسکه یا ...

منم امروز گردنم درد میکنه