2777
2789
عنوان

مامانا کمممکککک

77 بازدید | 12 پست

دخترم ۷ ماهشه تب کرده شدید پاشویه دادم قطره استامینوفنم دادم هنوز تبش پایین نیوم ه چکار کنم؟؟؟

از دیروز دندونای بالایش سرزدن مال اونه؟؟؟

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس

عزیزم یه ویروس اومده شاید برای اونه   امروز تب بچه زیاد داشتیم    تبش رو کنترل کن   استا بده زیاد بود شیاف بخرید   بزنید    حتما دکتر ببر   خوب میشه  پاشویش کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا دندونه اگه تبش زیاده شیاف بزن

ندارم تو خونه باباشم سرکاره

💕زندگی سازِ دل است🌷تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس

یک سوم شیاف دیکلوفناک۵۰ بزن. با زیرپیرن بخوابونش پاهاشو با آب ولرم پاشویه کن

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
یک سوم شیاف دیکلوفناک۵۰ بزن. با زیرپیرن بخوابونش پاهاشو با آب ولرم پاشویه کن

شیاف که ندارم ولی دارم مرتب پاشویش میدم 

استامینوفنم دادم ولی خیلی داغه

همیشه تو خونه تب سنج  نواری    و استا  و شیاف  بخر بزار بمونه     ...

تبش ۳۸ 

اره اگه مجبور بشم میبرمش

شیاف که ندارم ولی دارم مرتب پاشویش میدم  استامینوفنم دادم ولی خیلی داغه

ببین اگه پنیرک یا ختمی داری جوشونده درست کن و یه قاشق بهش بده

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ببین اگه پنیرک یا ختمی داری جوشونده درست کن و یه قاشق بهش بده

ختمی بریزم رو اب جوش بدمش؟

ختمی بریزم رو اب جوش بدمش؟

سه چار تا ختمی رو با یه استکان آب دم کن و یکی دو قاشقشو سرد کن بهش بده.اگه پایین نیومد یه ساعت دیگه دوباره بهش بده

سه چار تا ختمی رو با یه استکان آب دم کن و یکی دو قاشقشو سرد کن بهش بده.اگه پایین نیومد یه ساعت دیگه ...

ممنون حالا  ی کم اومد پایین تر