2777
2789
عنوان

اگر نبخشیم چی میشه

168 بازدید | 26 پست

اگه ببخشیم ماهم بخشی از گناهامون بخشیده میشه 

اما اگه یه نفر یه حرفی بزنه که اصلا بهش ربطی نداره یه دفعه دلت رو با حرفاش بشکنه 

اگه نبخشیم چی میشه 

اصلا نبخشیدن بهتره یا بخشیدن ☹️

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

اسی خیلی معذرت می خوام پست بیجا گذاشتم 

کاربرا میگفتن کاش این تایپک پربازدید بشه 

ممنون میشم یه نگاه بندازید ❤️ 🫂 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16252604/بیاید-قصهمعجزهایکهپارسالدیدمرو-تعریفکنمفقطپولمیرسید-دستم-شاید-شما-هم-معجزه-ببینی همه چی از دوسال پیش شروع شد که خاله هام تصمیم گرفتن تو عید غدیر واسه بچه ها چیزایی مثل عروسک و شکلات و بادکنک و .... پخش کنن ...🎈منم فقط داشتم نگاشون میکردم و

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اون دست خودته که ببخشی یا نه ولی میگن کسی پشیمانه ببخشید تا شما هم از گناهان شما بگذره ولی حقته همونم میشه نبخشید 

البته یه چیزی من یه جا خوندم میگفت ولی دلتون از کسی راضی نیست که ببخشیدش یعنی خدا هم ازش راضی نیست اگر خدا ببخشه طرف رو دل ادمم نرم میشه 

البته که کینه نگهداشتن فقط انرژی منفی میاره نباید کینه بگیری باید بگی خدایا این دل منو شکست میسپارم به خودت حساب و کتابمون باشه اون دنیا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین اون دست خودته که ببخشی یا نه ولی میگن کسی پشیمانه ببخشید تا شما هم از گناهان شما بگذره ولی حقته ...

ولی اصلا پشیمون نیست اگر بهش ربط داشت ، یچیزی 

ولی وقتی آدم غم دیگران رو میدونه و تیکه میندازه ☹️

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

نبخشیم خودمون در عذابیم

من خیلیا رو نمیبخشم عذابم نمیکشم 

اتفاقا اگه ببخشم عذاب میکشم

شاید بگی اگه نبخشی تو ذهنت میمونن ولی من خیلی وقته بهشون فکر نمیکنم 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من اکثراا اگ بدی در حقم بشه میبخشم 

چون اینجوری خودم اروم ترم 

دیگه ااگ اون بدی واقعا ب ناحق باشه و دل بدجور بشکنه میسپارمش ب خدا خودش جواب میده

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0