2777
2789
عنوان

دلم نمیاد از پولش کم کنم

2035 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من اول یه توضیح بدم

من خودم یه خانومی هست که میاد برای کارای خونه کمکم همسن منه و بهش اعتماد دارم مادرش هم من وقتی بچه بودم میومد برای کمک به مادرم و کارای خونه

منم کلا اکثرا هر هفته یا دو هفته یه بار اخر هفته میگم بیاد

چون شاغلم کارای تمیزکاری خونه رو انجام نمیدم در حد یه دستمال کشیدن و اینا انجام میدم

آشپزیمم چون خوب نیست جز دو سه تا غذای محدود که درست میکنم برای چند روز ایشون زحمت میکشه غذا اماده میکنه

اینارو گفتم بدونید زیاد کارام سخت نیست

این هفته کاری براش پیش اومد نتونست بیاد و یکی رو معرفی کرد

خانومی که امروز اومد تقریبا پنجاه و خورده بود همسن مادرم

و من خیلی موذب بودم که بگم چه کاری رو انجام بده 

خلاصه چندتا وسایل رو شکوند جدا از ظرف و ظروف

اتاق کار همسرمم زد یه مجسمه شو که مادربزرگ براش خریده و معنویه اونم زد شکوند

حالا نمیدونم باید کمتر پول بدم ؟

اخه اصلا دلم نمیاد 

همسرمم نیومده خونه و نمیدونم چه جوری به اون بگم مجسمش شکسته

این خانومم وضع مالی خوبی نداره 

مادرم میگه کم کن ولی خودم دلم نمیاد

خواستم نظر شماهم بدونم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی مسئولیت بوده اون خانوم 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کم نکن ولی دیگه نیاد خونتون کار به نظرم 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

کم کنی آیا مجسمه سالم میشه ظرفها سالم میشه بنظرم کم نکن ولی به خانم اولیه بگو اگر نمیتونی بیاد دیگه ...

نظر خودمم همینه 

اگر دستتون به دهنتون می‌رسه و این پول تاثیری توی زندگیتون نداره بنظر من کم نکنید. تو این شرایط گرفتاری زیاد هست

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
وقتی خودت الان تو خرفات دلت نمیاد کم کنی اگر کم کنی حالت خیلی بد میشه نکن چقدر میخای بدی که ازش خسار ...

اره خودمم از اول اصلا نمیخواستم کم کنم

مامانم اومد جو داد دو دل شدم