2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته خودم این روشو امتحان نکردم من قرص میخورم کنترل شده

ولی یکی از دوستام اینو بهم گفت کلا مسکنا رو گذاشتم کنار فقط و فقط استامینوفن ساده اونم یه بسته در ماه یا خیلی شدید میشد شیاف دیکلوفناک 

قرص پرانول و نوروتریپتلین 

و ورزش هوازی

اینا رو دکترم که شیراز بود بهم تجویز کرد الان دو سه ماهی یه بار عود میکنه در حد چند ساعت دکترمم فرهاد عمادی بود پیج اینستا داره در مورد میگرن خیلی پست و اینا داره رو ببین میگه چیکارا باید کرد و اینافقط

باید ببینی منشا شیمیایی داره مبگرنت یا منشا شناختی...عامیانش ینی بیشتر ب جسمت مربوطه یا روانت.من خودمم میگرن دارم.الان یکساله دارم میرم روانکاوی .تشخیص روانکاوم اینه ک از من ببشتر شناختیه و با همین جلسات تراپی بهتر میشم.جدیدنم انگار یکم بهتر شدم..ولی گفت در کنارش پیش روانپزشکم برو .چون گفت وقتی منشا شناختی داشته باشه داروی تنها تا وقتی ک میخوریشون برات خوبه ول کنی دوباره برمیگرده

من میگرن دارم 

وقتی سرم درد میگیره در یک ساعت ۳ یا ۴ لیوان اب میخورم حتی بیشتر سریع سریع میرم سرویس بهداشتی

یه مسکن هم میخورم 

بعد دو ساعت سر دردم کاملا رفع میشه

کسایی ک میگیرن دارن میدونن وقتی درد داری شب به زور خوابت میره حتی به تنهایی با قرص خوب نمیشه

با این روش سرم خوب میشم من شب راحت میخوابم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
الهی من که بیشتر از معده ام هست و زمانهای پریود😭خسته شدم یکطرف میگیره با نبض و حالت تهوع رعایت هم م ...

من هروق عصبی بشم میکیره لامصب ول نمیکنه،قسمت سمت چپ سرم از چشمام بکیر تاپشت سر،دیگه گاها ازدرد موهامو میکشم