2777
2789
عنوان

اقدامی ها و حامله ها لطفا بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 48 پست
واقعا میترسم نکنه بچه دستو پامو محدود کنه جلو پیشرفتم رو بگیره

اگه ادم اهل برنامه ریزی ای هستی باور کن با وجود بچه هم به همه اموراتت میرسی

اولش شاید یکم سخت باشه ولی قلقش دستت میاد 

من بچه اولمه ولی خواهرو برادرمو خودم بزرگ کردم یکم تجربه نصفه نیمه دارم . اونقدرا هم سخت نیس😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این همه مکافات به شیزینیش می ارزه یا نه

یالاخره که چی آخرش باید یکی هم شده بیاری

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بنظرم باتوجه به تجربه ای ک دارم. منم قبل بچه شبیه به شما بودم اما الان یه آدم عصبی و بدون تحمل شدم ک ...

وای منمممممممم 

منی که زندگیم از نظر خودم فوق العاده بود الان وقت دکتر هم نمیتونم بگیرم 

انگار زندگیم فقط وقف بچه شده خیلییییی ناراحتم 

واقعا میترسم نکنه بچه دستو پامو محدود کنه جلو پیشرفتم رو بگیره

اگه شوهرت پایه باشه نه طبق روال قبل میری جلو 

ولی اگه گردن گیریش مثل شوهر من خراب باشه که فاتحه خودتو بخون مثل منننن

وای منمممممممم منی که زندگیم از نظر خودم فوق العاده بود الان وقت دکتر هم نمیتونم بگیرم انگار زندگیم ...

مادر،خواهر،کمکی ندارین،،،من همیشه به اونایی که نوزاد دارن،کمک میکردم،،،دختر خواهرم همش منو مامان خودش میدونست تا الان که میخواد بره کلاس اول،خیلی وابسته هستیم به هم،انگار ی تیکه از وجودمه