تو اقدامم و احساس میکنم به اندازه کافی صبر کردم دیگه وقتشه بچه دار بشم وگرنه سنم خیلی میره بالا و فردا ممکنه از اینکه بچه دار نشدم پشیمون بشم اما شدیدا از زندگی بعد از بچه دار شدن میترسم ، آخه من آدمی هستم که خودم خیلی برای خودم مهمم همیشه ورزش تفریح خواب مهمونی کار اینا برام الویت بوده میترسم بعد از بچه دار شدن پشیمون بشم و افسردگی بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چی بگم که 20سالگی اوردم و تفریح و مهمونی و بیرون و... برام همیشه اولویت داشت😢 الان یه تفریح که برم سوپری بیامم ندارممممم و فوقالعاده عصبی و افسرده شدم
وای منمممممممم منی که زندگیم از نظر خودم فوق العاده بود الان وقت دکتر هم نمیتونم بگیرم انگار زندگیم ...
مادر،خواهر،کمکی ندارین،،،من همیشه به اونایی که نوزاد دارن،کمک میکردم،،،دختر خواهرم همش منو مامان خودش میدونست تا الان که میخواد بره کلاس اول،خیلی وابسته هستیم به هم،انگار ی تیکه از وجودمه