2777
2789
عنوان

امروز تنها روزی بود که دلم برای یک کاربر سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها همین پربازدیده ولی مادر حمایتگر و خوبی داره و اینکه حس میکنم شوهرش ورشکسته ای چیزیه معلومه به هم ...

آخه حقوقش نمیگه پول نمی‌ده پولای زنش میگیره پیشش نمیاد خواهرش مقدمه تا زن باردار 

متلک میگه دو قورت نیمش باقیه 

تاپیک های قبلی بخون 

این دختر خیلی مظلوم بود حتی تو خانوادش 

چقدر با متانت حتی توبیخ های بچه هارو تو تاپیک عروسی خودش ج داد 

چقدر خانوم باشخصیت  

خدا زندگیش براش قشنگ کنه آنقدر که یادش بره اینهمه ظلم رو 

آخه حقوقش نمیگه پول نمی‌ده پولای زنش میگیره پیشش نمیاد خواهرش مقدمه تا زن باردار متلک میگه دو قورت ن ...

بخاطر همین متانتشه دیگه

نمیتونه مثل شوهرش دریده و بی حیا باشه 

حجب و حیاش نمیزاره 

انشالا که خوشبخت باشه 

صبر هم چیز بدی نیست نتیجه میده 

بخاطر همین متانتشه دیگهنمیتونه مثل شوهرش دریده و بی حیا باشه حجب و حیاش نمیزاره انشالا که خوشبخت باش ...

دقیقا 

کاش اون مرد همین الان خدا به دلش رحم بندازه عوض بشه لیاقت این دختر داشته باشه 

دقیقا کاش اون مرد همین الان خدا به دلش رحم بندازه عوض بشه لیاقت این دختر داشته باشه

همیشه تا بوده همین بوده 

حالا اگه زنش جیغ جیغو و سلیطه بود بخدا اگه جرات داشت همچین حماقت هایی بکنه 

کم دیدم زن و شوهر مثل هم باشن همیشه یکیشون بیشتر کوتاه میاد و طرف مقابل سواستفاده میکنه و گاهی هم این مدلی ظرفیت نداره پرروتر و گستاخ تر هم میشه 

آره

فقط و فقط دلم برای ی کاربر سوخته اینجا،

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

توام همین خانم ؟؟

نه یکی دیگه خیلی سختی کشید امروز خبر ازدواجش شنیدم خیلی خوشحال شدم 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

مرد ها از زن ضعیف فقط سواستفاده می کنن ازضعیف کشی خوششون میاد،بعضی زن ها هم خودشون این حقو میدن طرف خانواده خوب داره درآمد داره خونه داره ولی ازتحقیر خوشش میاد نمیره،ولی بیشتر خانم‌ها این امکانات و ندارن وموندن به اون ها نباید چیزی گفت اما کسی که می‌تونه بره ونمیره ظلم پذیره چیه ظالم رو پرورش میده

مرد ها از زن ضعیف فقط سواستفاده می کنن ازضعیف کشی خوششون میاد،بعضی زن ها هم خودشون این حقو میدن طرف ...

من معتقدم مردی که خرجی نمی‌ده تازه زار زندگی میفروشه به طلای زنش رحم نداره بچه خودش نمیپزیره 

یک لقمه غذا کوفت می‌کنه خواهرش ترجیح به همسرش 

خواهر ب ی ش رفش شوهر نداشته که این زن حامله ول نمیکنه مونه خواهرش نیره جهنم دزد اومده

اشغال سرت بنداز پایین دهنت ببند حداقل اخلاق داشته باش حیوون غلط می‌کنی تن زنت بلرزونی 

کاش این شوهر ها آدم بشن