2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

233 بازدید | 33 پست

سلام دوستان. من ۲۲سالمه. یه پسر ۱ساله دارم.  دوران بارداری خیلی خوبی داشتم همسرم واقعا هوامو داشت. اما وقتی ک بچم بدنیا اومد با اینکه همسرم می‌گفت کمکت میکنم و فلان. من تا به الان ک یکسال شده. کمکی از همسرم ندیدم. اگرم کرده باشه از زده و انجام داده. (یمقدار گشاده).  الان متاسفانه یا خوشبختانه متوجه شدم باردارم. بصورت ناخواسته.  قبل از بچه اولم همیشه دوسداشتم دوتا بچه داشته باشم با اختلاف سنی کم شیره به شیره. اما پسرم خیلی منو اذیت کرد. خیلی شلوغ میکنه. پسر دارا بهتر درک میکنن ک چطوره.    الآنم مطمئنم ک ۱۰۰ درصد این بچم دختره.  و از این بابت هم من دختر دوسدارم هم همسرم. الآنم تقریبا نزدیک دوماهم هست.  الآنم نمی‌دونم بدنی‌اش بیارم یا ک .... (تو تاپیک نمیشه واضح گفت)  شرایط سختی دارم. چون بچم اذیتم کرده یجورایی کم تحمل و عصبی شدم.  با همسرم رابطمون خیلی عالی بود اما الان مثل قبل نیست. چون بالاخره وضعیت قبل بچه با بعد بچه فرق می‌کنه.    یه راهنمایی کنید خیلی سردرگم شدم.  به هیچکس نگفتم بخاطر همون نمیتونم باکسی مشورت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم

میدونی الان خیلیا آرزو دارن جای شما باشند خدا بهشون فرزند ببخشه ؟! 

نگران نباش خدایی که خودش داده خودش هم کمکت می‌کنه 

بچه هات با هم بزرگ میشن بعدا راحت میشی و کلی خدا رو شکر می‌کنی لطفا به بچت رحم کن و نگهش دار 

الان این بچه تو دلت هیچ فرقی با همین بچه یک ساله ات نداره 

به خواست خدا اعتماد کن و بهش توکل کن 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

فقط میتونم بگم لطفا بچت رو نکش تا اخر عمر کارما و عذاب وجدانش نمیزاره زندگی کنی

منم از همینش میترسم. میگم من ک نخواستم  خدا خودش داده.  خودشم شرایطمو میدونسته. خیلی بهش گفتم خدایا توروخدا فعلا بچه ای بمن نده. نمیتونم.      اما میگم شاید خودش حکمت کارشون بهتر میدونی.  نمی‌دونم بخدا. بدجور درگیر شدم. حالم بده.  مردم باردار میشن خوشحال میشن. من موندم تو دوراهی

تروخدا دعا کنید. خدا کمکم کنه تصمیم درست بگیرم

چشم گلم 

برای سلامتیتون حمد مبخونم

ان شاالله خدا خودش دلت رو آروم کنه و بهترین تصمیم رو بگیری بچه ات رو نگهش داری و بعدا بهش افتخار کنی و مایه عزتت بشه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

منم یه بچه دارم و واقعا خیلی شیطونه و وقت برای هیچکاری نمیمونه.الان سه سالشه و هنوز شیرم خشک نشده.

اگه بچه دوم رو میخوای بیاری باید دیگرون کمک کنن چون تنهایی واقعا سخته.

الانم شیرمیدی؟با دکتر مشورت کن ببین تا کی باید شیر بدی چون برای خودت و بچهت خوب نیست