2777
2789
عنوان

این روش رو اجرا کنین امروز روز رسیدن به حاجت هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 385 پست
لطفا و خواهشا دعا کنید خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی ب ...

چشم عزیزم حتما براتون دعا میکنم، ان شالله به هر چی میخواید برسید💖

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و هیچ گونه پلیسی و کلانتری و اعتیاد و پلیس فتا و جاهای بد کشیده نشه و انشالله هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و هیشکی برا من و عزیزانم شر و بی آبرویی و زحمت و دردسر درست نکنه😭🙏😔😭.

تو رو خدا دعا کن خدا آبرو و حیثیت من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگ ...

حتما عزیزم ،ان شالله که حاجت روابشی❤

گلم لطفا و خواهشا دعا کن انشالله پدرم همین امروز کار ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و انشالله پدرم اصلا بیکار و خونه نشین نشه و پدرم تنبلی و خود خواهیشو کنار بزاره ای کاش🙏😔

استاتر تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا خیلی زود برم پلیپ  و انحراف بینیم و مشکل تنفسیم رو برم متخصص گوش و حلق و بینی درست کنه و  مشکلم حل شه و از بینی نفس بکشم و انشالله بعد جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای برم دماغمو فانتزی خیلی قشنگ عمل کنم و پولشو کامل خدا برسونه نیازمند هیشکی نشم🥹😭🙏😭🙏 😔 

اسم کاربریم ..مشکلم تو امضامه😔

عزیزمممم ان شالله که به سلامت به دنیا میاد،سقط بچه حرامه انگار داری یه بچه رو با دستای خودت میکشی یه موجود زنده رو😢 گلم حتمااا براتون دعا میکنم ان شالله که هیچ کسی مجبور نشه بچش رو سقط کنه ،خدا دخترتونم براتون حفظ کنه❤