2777
2789
عنوان

این روش رو اجرا کنین امروز روز رسیدن به حاجت هاست

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 385 پست
اگه میشه برای یه حاجت که ته دلم هست هم دعا کن...🫠🍓نمیتونم بگم ولی خب به خدا بگو‌همون حاجت ته دلش م ...

حتمااا نیلگون عزیز💖

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس ازدواج خواهرم برادارم دعاکن خیلی تنهان از وقت ازدواجشون گذشته واس کارشوهرم هم دعا کن گرفتاریم 😘

بله حتما ،ان شالله که خوشبخت باشند💖

حتما فاطمه جان، ان شالله به حاجتت برسی❤

ممنون عزیزم❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منم دعا کن برگرده خانوادم داداشم کار یا سربازی بره برا خودم حال روحیم خوب نیس خیلی تنهام برا کار و د ...

چشم حتما الهی که حاجت روا بشی❤

چقدر قشنگ 😍عزیزم واسه منم دعا کن این روزا حال خوشی ندارم اسمم نرگسه❤️🫂

چشم حتما نرگس جان ،امیدوارم به هر تو دلته برسی❤

زینب

شفام و ازدواج خوبم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

لطفا و خواهشا دعا کنید خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹🙏😭😔.

تو رو خدا دعا کن دفترچه ازمون استخدامی آموزش و پرورش تا ۶ ماه دیگه اصلا نیاد و ثبت نامی آموزش و پرورش برا هفت ماه دیگ باشه و ازمون استخدامی آموزش و پرورش ۸ ماه دیگ برگزار شه انشالله و اصلا زودترش آزمون استخدامی آموزش و پرورش نباشه و دفترچه و ثبت نامی و برگزاری آزمون نباشه🥹🙏😭🙏..