2777
2789
عنوان

خانما برای سزارین با بیهوشی یا بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 61 پست
مثل تجربه های قبل خیلی خوب 😍 بنظرم بهترین دوران زندگی یه زن بارداری و زایمان هست

منو آر پارگی رحم و چسبندگی خیلی ترسوندن

یه وقتا گریه میکنم

میگم اگه بعد از عمل زنده نمونم بچهام چی میشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

اره مشکلی نداشتم بعد اینکه از ریکاوری آوردنم تو بخش بچه‌ام رو هم آوردن و بهش شیر دادم

وای چ خوب چقد طول کشید ریکاوریتون

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو آر پارگی رحم و چسبندگی خیلی ترسوندنیه وقتا گریه میکنممیگم اگه بعد از عمل زنده نمونم بچهام چی میش ...

نه عزیزم نترس اگه مشکلی هم باشه همونموقع رفع میکنن اصلا نترس استرس بیخودی هم به خودت نده

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

نمیدونم عزیزم‌

خب همین ک میشه ینی دکترم کلک زده😁😁 چون گفت مواد میره تو شیرت و نمیشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واقعا پس چرا بعضی میگن تا ۳ سال بعدش درگیر بودن

من مشکلم دیسک بود کلنگی دکتر و ام آر آی رفتم‌گفتن به بی حسی ربطی نداره

البته من بچه‌ام پشت هم بودن و کارم زیاد بود و تا ماه آخر دختر کوچیکم و بغل میکردم که اینها بی‌تاثیر نبوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

نه عزیزم نترس اگه مشکلی هم باشه همونموقع رفع میکنن اصلا نترس استرس بیخودی هم به خودت نده

مرسی عزیزم 

انشالله بچه‌ات و خودت سالم باشید همیشه

تهران هستین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

بخاطر مشکلات بیهوشی ، و استرسی که بهشون واردمیشه ،بخاطر مسئولیت و اینکه بیمار باید داخل ریکاوریباشه ...

کلا بیهوشی برا بدن مضره 

اینم بگم تو بی حسی هم می‌برن ریماوری حداقلش نیم ساعت

کلا بیهوشی برا بدن مضره اینم بگم تو بی حسی هم می‌برن ریماوری حداقلش نیم ساعت

بی حسی برای دکترها راحته.......

موفق باشید 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من مشکلم دیسک بود کلنگی دکتر و ام آر آی رفتم‌گفتن به بی حسی ربطی ندارهالبته من بچه‌ام پشت هم بودن و ...

منم از الان کمردردو دارم بدون این ک امپول بزنم

الان میگن‌وایه بیهوشی سخت‌میگیرن

ولی من۳ بار بی حس شدم بازم بی حسی میخوام

تمام اتفاق های اتاق عمل و میشندی 

بچه همون لحظه میاد بغلت

حال عمومیت خوبه

تا ساعت ها بی حسی و بعد از چند ساعت آروم آروم حس نیاد سراغت

اما مواد بیهوشی وارد شیرت میشه و به هوش اومدن کلا حس بدیه

تو ریکاوری بودم تخت بالیم خانومه بیهوش بود با یه حالی به هوش آوند 

منگ بود نمیفهمید دور و برش چی میگذره

مثلا من بهش گفتم چند دقیقه بچت رو گزاشتن رو سی‌نت داره شیر میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل

الان میگن‌وایه بیهوشی سخت‌میگیرنولی من۳ بار بی حس شدم بازم بی حسی میخوامتمام اتفاق های اتاق عمل و می ...

عزیزم این ک شکم ادمو پاره میکنن ترسناک نیست اون صدای قیچی و پاره کردنشو حس میکنه ادم؟

مرسی عزیزم انشالله بچه‌ات و خودت سالم باشید همیشهتهران هستین؟

ممنون گلم سلامت باشید انشاالله بسلامتی زایمان کنید

نه تهران نیستم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

عزیزم من نه باردار بودم که زایمان کنم نه چیزی چون کاربری ت.  دوست دارم هر از چند گاهی چکش میکنم چشمم به این تاپیکت افتاد 

من عمل آپاندیسم که خب بیهوش بودم بعد عملم تا حدودا 1 ماه اینا قلبم درد میکرد مخصوصا 2 هفته اول که دست چپم و هم به زور تکون میدادم دکتر هم میگفت عوارضش برای هر کس یه طوره بیهوشی

عزیزم من نه باردار بودم که زایمان کنم نه چیزی چون کاربری ت. دوست دارم هر از چند گاهی چکش میکنم چشمم ...

سلام عزیزم ممنونم ازت♥️😍

منم همینطور عزیزم حسمون دو طرفس♥️🙏🙏