2777
2789
عنوان

خانما برای سزارین با بیهوشی یا بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 61 پست
بیهوشی عوارض مغزی یا همون ذهنی داره

رو خودم یا بچه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو خودتون

اشکال نداره😩😩

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شما انجام دادین کمردرد بعدش نمیاره؟

من سر دوتا بچم بی حسی بود کمر درد عجیب غریب ندارم عادی اگه بد بخوابم و....فقط من سر بچه دومم سرم رو تکون دادم  بعد بی حسی تا دوروز درد عجیبی تو سرم داشتم تا آمپول دگ،ا نزدم خوب نشد ولی این لحظه دیدن بچه به نظرم خیلی قشنگه .بازهرجور صلاحه انشالله به سلامتی زایمان کنی و بچتون بغل کنی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
جدی خدارو شکر عجیبه برا بعضیا اصلا هیچ عوارضی نداره

بنظرم آمپول بیحسی عوارض نداره کمردرد بعدش عوارض بارداری و کارای سنگینی که بعد زایمان انجام میدیم هست

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ما که هر چی بگیم شما کار خودت میکنی انشاالله به سلامتی مبارکی باشه

نه عزیزم خیلی تاثیر روم داشت نظراتتون ♥️

هر دوش برام جالب شد 

نظر شما و کاربرای دیگه 

بازخوردای متفاوتی بود کاش افراد بیشتری میتونستم درگیر کنم

من که بیهوش شدم برای دوتا بچه هام. اطرافیانم که بی حس بودن ناراضی ان از کمر دردبازم‌ تصمیم با خودته ...

بعد تونستین ب بچه شیر بدین اولین بار کی دادین

منم قراره برای بار ۴ سزارین بشماسترس دارمتجربه سزارین چهارم چه جوریه؟

مثل تجربه های قبل خیلی خوب 😍 بنظرم بهترین دوران زندگی یه زن بارداری و زایمان هست 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

من ۳ بار بی حس شدماذیت نشدمبا چند تا دکتر ارتوپد هم مشورت کردم گفتن دیسک و کمدگر درد به بی حسی ربطی ...

واقعا پس چرا بعضی میگن تا ۳ سال بعدش درگیر بودن