2777
2789

خیلی فکرمو مشغول کرده نمیتونم ارامش داشته باشم من تحمل بی حسی ندارم اما دکترا با دلیل این ک مواد بیهوشی تو شیرت میره ودنمیتونی بچتو بغل کنی منصرف میکنن ادمو واقعیت داره؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حسی به شرطی که سرت رو تکون مدی بهتره همه چیزو میبینی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بی حسی به شرطی که سرت رو تکون مدی بهتره همه چیزو میبینی

ندی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

دکترها بخاطر منفعت خودشون خیلی حرف می‌زنند

بیهوشی رو انتخاب کن

آمپول بی حسی ،بعده ها کمر دردش تا سالها پدرتو

درمیاره

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من بی حس بودم اصلا ویزی حس نمیکنی که 

اونجام بالا سرتن مدامدارو بهت میزنن موقع حالت تهوع سرگیجه و نفس تنگی 

البته من هیچکدومو نداشتم 

الکی گفتم حالت تهوع دارم که بهم دارو بزنن🤣🤣🤣🤣

بیحسی تا آخر عمرت کمر دردی

من برای هردوتا بیهوش شدم اما اطرافیان که بی حسی بودن الان از کمر درد شاکین. اوناهم فکرای شمارو میکردن که بعدش زودتر بچه رو بغل کنیم و این چیزا و الان پشیمونن

بیهوش بهتره خواهر منم بیهوشی رفت همین دو هفته پیش

یکی میگفت دردش بپره موقع ماساژ رحمی میمیری و زنده میشی نمیدونم راس گفته یا نه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیحسی تا آخر عمرت کمر دردیمن برای هردوتا بیهوش شدم اما اطرافیان که بی حسی بودن الان از کمر درد شاکین ...

وای منم همین ترسو دارم کمردرددددد پس پافشاری کنم برا بیهوشی

من خودم تا بحال از معایب بی حسی نشنیدم

ممکنه عوارض داشته باشه ولی در آینده اونم بسته به نوع برند و..بی حسی داره

خودمم می‌خوام بدون بی حسی داخل آب زایمانم رو انجام بدم

اینجوری میتونم اولین گریه ی بچهام رو هم بشنوم

🩷💍🩺

هردوتاشو تجربه کردم ولی بیحسی خیلی خوبه 

خودم ازشون خواستم که میخوام کاملا بیدار باشم آمپول خواب آور تزریق نکنن حین عمل و خیلی عالی بود تجربه ی قشنگیه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بی حسی بهتره من دیدم دکترا خانوماشونو بیحس میکنن سر زایمان

اره خودشونم اصرار دارن ک بیحسی بهتره ادم نمیدونه والا اکثرا پشیمونن بخاطر کمردرد