خیلی فکرمو مشغول کرده نمیتونم ارامش داشته باشم من تحمل بی حسی ندارم اما دکترا با دلیل این ک مواد بیهوشی تو شیرت میره ودنمیتونی بچتو بغل کنی منصرف میکنن ادمو واقعیت داره؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برای هردوتا بیهوش شدم اما اطرافیان که بی حسی بودن الان از کمر درد شاکین. اوناهم فکرای شمارو میکردن که بعدش زودتر بچه رو بغل کنیم و این چیزا و الان پشیمونن
یکی میگفت دردش بپره موقع ماساژ رحمی میمیری و زنده میشی نمیدونم راس گفته یا نه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بیحسی تا آخر عمرت کمر دردیمن برای هردوتا بیهوش شدم اما اطرافیان که بی حسی بودن الان از کمر درد شاکین ...
وای منم همین ترسو دارم کمردرددددد پس پافشاری کنم برا بیهوشی