2777
2789
عنوان

اگه ی ارث بهتون برسه در حد 4میلیارد اما حلال نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 8306 بازدید | 308 پست
اشکال داره گلم

من  برای خودم دوست ندارم 

ولی در کل اینجوری شنیدم

باید زنگ بزنن بپرسن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال داره گلم

اره مالی ک حرام نفرین پشتش هست من میترسم بگیره ب منو بچه هام

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

رد کردنش خیلی سخته خصوصا برا منی که در به در دنبال که خونه خیلی ارزون میگردم بلکه با ماشینی که تازه در اومده برام بتونم بخرم اون خونه رو بی خونه بودن خیلی سخته حس آواره هارو دارم راحت نیستم 

حتی اگه به خاطر خونه ماشین رو از دست بدم ولی حاضرم این کارو کنم هر چند که ماشین دیگه ای هم نداریم 

اما چون پول حلال نیست منم خیلی حساسم رو این چیزا رد میکنم 

به سختی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره مالی ک حرام نفرین پشتش هست من میترسم بگیره ب منو بچه هام

مال حرام خیلی بد هست

برحذر باش ازش

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چرا حلال نیستاز چ راهی بدست اومده؟

خلاف مثلا پول تورو بالا بکشن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم