2777
2789
عنوان

عمه های فضول

206 بازدید | 5 پست

من تازه طلاق گرفتم پدرم هم قلبش درد میکرد چند روزی بیمارستان بستری بود 

حالا از برادر نامزد قبلیم شکایت کردیم به دلیل سواستفاده از شغلش و اینکه تعقیب میکرد منو تهدید میکرد.

طلاق که تموم شد بعد اومدن گفتن بیاید رضایت بدین من و مامانم گفتیم رضایت نده بابا ازش یه تعهد بگیر که دیگه بعدا دردسر نشه برامون به خصوص برای من

حالا جلوی یکی از فامیلامون که فامیل اونا هست با مادرم گفتیم که ما رضایت نمیدیم که به گوششون برسه اونا هم اذیت بشن یکم و بفهمن استرس داشتن چیه 

بعد عمم میگفت ول کنید داداش منو دیگه کوتاه بیاید حالشو بدتر میکنید بگذرید دیگه ببینم یه بلایی سر داداشم میارید😐😐😐😐😐

واقعا ناراحت شدم یعنی مشکلات من برای خودم تنها؟پس باید برم یکیو پیدا کنم کاری داشتم کمک کنه

خوب عمه ات هم فوزول نیست .

داداششه .

ولی خودت کارای خ‌ودت را به کمک بقیه بکن .به بابات اطلاع نده .عمه ات راست میگه .

چون باهمین وضع داییم مرد

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

خوب عمه ات هم فوزول نیست .داداششه .ولی خودت کارای خ‌ودت را به کمک بقیه بکن .به بابات اطلاع نده .عمه ...

منم بابامه 

بابا من 18 سالمه چطور کارامو کنم؟

آخه کاری نیست که فقط باید شکایت رو ادامه بده تا ازش تعهد بگیره ما میخوایم بگذریم فقط گفتیم تهدی چیزی سر کارش بده برام شر نشن بعدا 

بعد من هیچکس رو ندارم نه داداش نه بابابزرگ نه دایی هیچکس آخه چجوری انجام بدم کارمو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بابامه بابا من 18 سالمه چطور کارامو کنم؟آخه کاری نیست که فقط باید شکایت رو ادامه بده تا ازش تعهد ...

عمه ها نمیگم به فکر داداش زیاد در میان .

ولی ما بچه ها هم درک مون پایینه .

من میفهمم این موی تنشی 

چه بلایی سر قلب میاره چون خودمون درگیر بودیم .

با بقیه این کارا بکن .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

عمه ها نمیگم به فکر داداش زیاد در میان .ولی ما بچه ها هم درک مون پایینه .من میفهمم این موی تنشی چه ب ...

اخه دیگه درگیری ما تموم شد تا جایی درگیری بودیم که میگفتن طلاق نمیدیم الان دیگه دست ما زیر سنگ اونا نیست

من بدبخت کی میخواستم شوهر کنم بابام گفت ماموره باباش خوبن تایید کرد همین مامور بودنشون شد دردسر برام 

اخه دیگه درگیری ما تموم شد تا جایی درگیری بودیم که میگفتن طلاق نمیدیم الان دیگه دست ما زیر سنگ اونا ...

ببین من داییم مرد .

الکی هم نمرد .

همش زیر زن بود .

خواهرش 

دخترش 

مادرش 

جنجالی راه انداختند .هرکی حرف خودش را میزد .

حرص خورد .مریض بود .زود مرد.عذاب کشید از حرص .

جو منفی را زیاد پیش بابات بحث شون را نکش‌.