2777
2789
عنوان

ناریا

594 بازدید | 11 پست

به نظر شما واقعا با این اوصاف سمان عاشق هوژان میشه؟ پس سوران چی شد ، نمرد که؟ نظرتون در مرود اینکه چه کسی شفیعی رو پرت کرد پایین  و اونو به قتل رسوند، چیه؟ به نظرتون ترلان حالش خوب میشه،آیا واقعا سامان به خاطر اینکه دلباخته هوژان شده نقشه ها رو به هم می ریزه؟ شما فکر میکنین فرزام میخواد با مستانه علیه سامان چیکار کنه؟اون وقت میا چی میشه؟ از نظر شما هانا کجا گم شده؟

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

🤣🤣🤣🤣 عزیزم جذابیت فیلم نامه به همین ابهاماته دیگه من فقط یه چیز رو تقریبا مطمئنم اونم اینکه ،رئیس اصلی که اون شبم رفت سراغ هانا دیکه هانا غیبش زد بنظر من خسروعه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
🤣🤣🤣🤣 عزیزم جذابیت فیلم نامه به همین ابهاماته دیگه من فقط یه چیز رو تقریبا مطمئنم اونم اینکه ،رئی ...

رئیس اصلی بابای میا هست که افشین عکس هانا رو با اون به سامان نشون داد، البته این رئیس تو ایرانه هانا یه رئس دیگه تو ترکیه داره که ازش خواسته بود کتاب رو بیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رئیس اصلی بابای میا هست که افشین عکس هانا رو با اون به سامان نشون داد، البته این رئیس تو ایرانه هانا ...

نه بابا بابای میا رئیس نیستا 

نه بابا بابای میا رئیس نیستا

پس اون کی بود روز قبل اینکه پلیسا بیان خونه هانا اومده بود خونش بعد هانا از پله ها اومد پایین گفت رئیس میگفتین خودم خدمت می رسیدم

پس اون کی بود روز قبل اینکه پلیسا بیان خونه هانا اومده بود خونش بعد هانا از پله ها اومد پایین گفت رئ ...

میگم که بنظر من خسروعه

عجیبه!!آخ خسرو خودش واس سامان کار میکنه... چی باعث شد فکر کنی خسروعه؟

اینکه هنه چی رو راجع به کتاب میدونه  ،خیلی حواسش جمعه ،همه ادمایی که میان کافه رو میشناسه و از زیر وب م کارای سامان خبر داره که هنیشه یه قدم ازش جلوتره

اینکه هنه چی رو راجع به کتاب میدونه ،خیلی حواسش جمعه ،همه ادمایی که میان کافه رو میشناسه و از زیر و ...

اوهوم تا حالا بهش فکر نکرده بودم

سلام

به نظرم از این نظر که سامان و هوژان الان هردو تنهان و با سکانس هایی که نشون داد احتمالا عاشق هم میشن. تا جایی که تو سریال نشون داد، سوران داشت از مرز عراق رد میشد که چند نفر مسلح(من فکر میکنم از اقلیم کردستان عراق بودن) دستگیرش کردن. راجع به شفیعی دوتا فرضیه هست که به نظر من خودکشی شفیعی درسته دلیلمم اینه که چون قبل اینکه راه بیفتن شفیعی برای هوژان یه ویس فرستاده بود که محتواش برای ما کامل مشخص نشد و از طرفی شفیعی فهمیده بود که داره جاسوسی می‌کنه و فکر میکرد نمیتونه پا پس بکشه پس خودکشی کرده. ولی دوتا موضوع اینجا باعث میشه راجع به خودکشیش مطمئن نباشم اونم اینه که به خانواده‌اش چیزی نگفتم و دوم اینکه به جز الیزابت و اون زن دیگه یه عده دیگه هم رو کیس ستوده سوارن که ممکنه با هم مشکل داشته باشن و شفیعی رو کشته باشن ولی خب من نظرم رو خودکشیه.

به نظرم ترلان خوب نمیشه و هوژان هم مثل سامان بی کس میشه البته میشه تا آخر سریال تو کما باشه و آخرش خوب بشه (سریال ایرانیه و پایان خوش معمولا).

و آره من حتی در یه حالت آرمانی فکر میکنم که نقشه ترور هوژان عملی میشه و سامان نجاتش میده(دارم روی آرمانی بودن این فرضیه تاکید میکنم).مستانه و فرزام هم تصمیم گرفتن که سامان رو به آمین رو بدن تا هم یه پولی از آمین نصیبشون بشه و هم با به زندان افتادن سامان از شرش خلاص بشن.

کیا رو نظری راجع بهش ندارم.

و قبل اینکه هانا ناپدید بشه یه مرد با ریش و مو های بلند اومد خونش که هانا خیلی ازش حساب میبرد و وقتی پلیس ها اومدن برای بررسی خونه هانا متوجه یه مقدار خون روی زمین و چنتا چندلیتری اسید شدن که به نظر میاد هانا کشته شده و تو اسید حلش کردن البته می‌تونه صحنه سازی هم باشه و هانا برگرده(ولی نظر من رو مورد اولیه).

شما هم به آخرین تاپیک من سر بزن لطفاً و تحلیلمو بخون توی کامنت ها هم چنتا تحلیل دیگه دادم.

سلامبه نظرم از این نظر که سامان و هوژان الان هردو تنهان و با سکانس هایی که نشون داد احتمالا عاشق هم ...

خیلی ممنونم، حتما