سلام
به نظرم از این نظر که سامان و هوژان الان هردو تنهان و با سکانس هایی که نشون داد احتمالا عاشق هم میشن. تا جایی که تو سریال نشون داد، سوران داشت از مرز عراق رد میشد که چند نفر مسلح(من فکر میکنم از اقلیم کردستان عراق بودن) دستگیرش کردن. راجع به شفیعی دوتا فرضیه هست که به نظر من خودکشی شفیعی درسته دلیلمم اینه که چون قبل اینکه راه بیفتن شفیعی برای هوژان یه ویس فرستاده بود که محتواش برای ما کامل مشخص نشد و از طرفی شفیعی فهمیده بود که داره جاسوسی میکنه و فکر میکرد نمیتونه پا پس بکشه پس خودکشی کرده. ولی دوتا موضوع اینجا باعث میشه راجع به خودکشیش مطمئن نباشم اونم اینه که به خانوادهاش چیزی نگفتم و دوم اینکه به جز الیزابت و اون زن دیگه یه عده دیگه هم رو کیس ستوده سوارن که ممکنه با هم مشکل داشته باشن و شفیعی رو کشته باشن ولی خب من نظرم رو خودکشیه.
به نظرم ترلان خوب نمیشه و هوژان هم مثل سامان بی کس میشه البته میشه تا آخر سریال تو کما باشه و آخرش خوب بشه (سریال ایرانیه و پایان خوش معمولا).
و آره من حتی در یه حالت آرمانی فکر میکنم که نقشه ترور هوژان عملی میشه و سامان نجاتش میده(دارم روی آرمانی بودن این فرضیه تاکید میکنم).مستانه و فرزام هم تصمیم گرفتن که سامان رو به آمین رو بدن تا هم یه پولی از آمین نصیبشون بشه و هم با به زندان افتادن سامان از شرش خلاص بشن.
کیا رو نظری راجع بهش ندارم.
و قبل اینکه هانا ناپدید بشه یه مرد با ریش و مو های بلند اومد خونش که هانا خیلی ازش حساب میبرد و وقتی پلیس ها اومدن برای بررسی خونه هانا متوجه یه مقدار خون روی زمین و چنتا چندلیتری اسید شدن که به نظر میاد هانا کشته شده و تو اسید حلش کردن البته میتونه صحنه سازی هم باشه و هانا برگرده(ولی نظر من رو مورد اولیه).
شما هم به آخرین تاپیک من سر بزن لطفاً و تحلیلمو بخون توی کامنت ها هم چنتا تحلیل دیگه دادم.