2777
2789
عنوان

دعای مجرب برای شی گمشده

82 بازدید | 8 پست

ساعتم رو هتل جا گذاشتم ی جایی پشت کاناپه افتاده که توو دید نیست هتل زنگ میزنیم جواب سر بالا میدن مسافر دیگه رفته اونجا باید اونا تحویل بدن بعد خیلی برام عزیزه اون ساعت دستم ازش کوتاهه تنها کاری که میتونم بکنم دعا کنم پیدا شه کسی ذکری دعایی بلده که اثر فوری داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ تا فاتحه نظر حاج آقا سوزنی همچنین ۵ تا هم نذر حاج آقا اصفهانی کن۳ تا فاتحه بخون دوتا تودنگا دار بگ ...

عزیزم اگه میتونین منو هم راهنمایی کنین

شوهرم چند تا حیوان واسه فروش داره

بنا به دلایلی موقعیت رسیدگی بهشون رو نداره

دعایی بلدین اونا زود به فروش بره؟؟

عزیزم اگه میتونین منو هم راهنمایی کنینشوهرم چند تا حیوان واسه فروش دارهبنا به دلایلی موقعیت رسیدگی ب ...

نه گلم متاسفانه بلد نیستم

ولی تو گوگل سرچ کن احتمالا بیاره

من اینجور مواقع با تمام وجود به قرآن متوسل میشم و از ته دل از خدا میخوام خواسته برآورده کنه