منطقی ترین توضیح برای حیات تکامل هست ، چقدر یه آدم میتونه فکر بکنه و از بهره هوشی برخوردار باشه که همچین نظریه ای رو ارائه بده و خدمت بزرگی به دنیا بکنه
کاش من انقدر مفید بودم بعد میمردم 🫶🏻
ژنتیک،جغرافیا،فرگشت،طبیعت حیرت انگیزه 👌
دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نظریه فرگشت اشاره به پیدایش زندگی و حیات از یک نیا یا همون جد مشترک داره که با تغییر در خصوصیات ژنتیکی و وراثتی گونه های مختلف جانداران بوجود اومدن مبحث زیباییه اگر علاقه مند باشید منابع زیادی هست که میتونید راجبش مطالعه کنید ساده ترینش هم گوگل
دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱
رشته دبیرستانم تجربی رشته دانشگاهیم زبان انگلیسیه بیشتر میشه گفت علاقه مند هستم به این مبحث
عزیزم من رشتم زیست شناسی و علمی بخوام بگم فرگشت رو اصلا داروین اعلام نکرده، فرضیه داروین دقیقا برخلاف فرضیه ای هست که داروینیسم ها در جهت انکار وجود خدا سعی دارن با استفاده از دانش کم مردم نسبت به مباحث ژنتیک بسط بدن، من رشته تخصصی زیست شناسی و این موارد رو فقط از افرادی که مثل شما از سر علاقه و سطحی مطالعه کمی در این مورد دارن میشنویم.