2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم لطفا بیاید

195 بازدید | 15 پست

بچه.ها از بس حق به جانب میگیره خودم شک میکنم که حق با اونه. فک میکنم ایراد از منه و تقصیر منه. 

حالا قضیه چیه؟ من دوسه روزه درد شدید پهلو دارم. حالا ک رفتم آز و سونو دادم مشخص شد عفونت کلیه و مجاری دارم. تب و لرز دارم. فشارم پایینه. هنوز داروها و آنتی بیوتیک ها اثر نکرده. خودش دیده تب دارم و بالا میارم. دیده لرز دارم میرم زیر پتو. اونوقت اومد زیر پتو خبرمرگش این کوفتیشو مث دسته تبر کرد گذاشت پشت من و هی وعده شب میده. چندبار گفتم نمیشه میبینی که حالم خوب نیست. هی گفت چرا تا شب خوب میشی. اعصابم خورد ظد گفتم عه نکن حالم به هم خورد چندشم گرفت برو کنار دیگه حالم خوب نیست. از سر شب تا حالا داره دعوا میگیره ، مشت و لگدم بهم زده. بهانشم گذاشته به اینکه بچه‌ها صدا میکنن نمیزارن بخوابم... هی میگه گوه خوردی که منو پس میزنی.. بچه‌ها حالم بده واقعا تقصیر منع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دیگ مگ برده اس یا وظیفه اس ک هر وقت حالش بد بود یا مریض بود کارش راه بندازه..بدنش برای خودشه اختیاریشو داره هر وقت  عشقش کشید بله رو بگه ..نکشیدم راحت ن بگو .. همه چی خوبه دو طرفه باشه ..مگ میخواد جسد بکنه ک مریضم شد بکنه بکپه