2777
2789
هدفمه مهاجرت کنم ،با مدرک مثلا دیپلم فنی کامپیوتر میشه؟

اره صددرصد 

فرانسه راحت میتونی بری

فقط باید زبانت تکمیل باشه

برا فرانسه هم مدرک فرانسه هم ایلتس میخوای

برای مثلا کانادا همون ایلتس کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صددرصد فرانسه راحت میتونی بریفقط باید زبانت تکمیل باشهبرا فرانسه هم مدرک فرانسه هم ایلتس میخوایب ...

جدی؟خیلی راجبش شک داشتم که دیپلم فنی و...مشکل باشه میگفتن بهم از طریق ریاضی بری خیلی بهتره و من از ریاضی متنفر 🤦‍♀️

ریاضی هم خوبه ولی کامپیوتر خیلی بهتره مثلا تجربی الان اصلا مهاجرپذیر نیست

اره راجب تجربی شنیدم میگن پزشکی و...اصلا نمیتونی تحصیلی مهاجرت کنی...مرسی که راهنماییم میکنی،پس برم کامپیوتر خودمم خیلی بهش علاقه دارم تا ریاضی،جسارتا شما خودت چی خوندی

میخوام مهاجرت کنم بین ریاضی و کامپیوتر فنی

عالیه چون برای مهاجرت خب رشته های تجربی و انسانی مناسب نیست(البته رشته هایی مثل دارو و پرستاری تو تجربی موقعیت مهاجرتش بهتره ولی در کل خیلی مناسب نیست)

بخاطر همین برای مهاجرت ریاضی عااالیه

البته به شرطی که از همون اول و دهم هدف داشته باشی و تلاش کنی که دانشگاه های تیپ یک و تاپ کشور رو قبول بشی که خیلیی راحت تر میشه مهاجرت

و کامپیوتر از فنی موقعیت مهاجرتش سخت تره از ریاضی

میتونی بری رشته ی ریاضی و بعدش یه دفعه کامپیوتر بخونی اگه دوست داری

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

تو خودت چی می‌خونی برا کامپیوتر چیکار کنم از ریاضی بدم میاد بین کامپیوتر و ریاضی موندم

تجربی از ریاضی بدت میاد برو کامپیوتر ریاضی سخته دبیرستانش من بیشتر ریاضی ک میخونم با ریاضی فیزیک یکیه

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

عالیه چون برای مهاجرت خب رشته های تجربی و انسانی مناسب نیست(البته رشته هایی مثل دارو و پرستاری تو تج ...

به اندازه ای که من از ریاضی متنفرم از هیچی متنفر نیستم ،میشه بری کامپیوتر بعد کنکور ریاضی بدی،یا مثلا بری کامپیوتر بعد با دیپلم مهاجرت کنی