2777
2789
عنوان

تو خوابگاه

116 بازدید | 14 پست

تنها خسته بی غذا تو شهر غریب زیر فشار درسا امتحانا رفتارای بد بچه های مردم صورت اخموی استادا 

حالا این وسطا بابام زنگ میزنه میگه پول خرج نکن تا آخر برج با همین سر کن🥲

حالا انگار چقد میده همشم خرج سلفو غذا میشه و اسنپ

خیلی خستم خودم بزور زندم گاهی میرفتم غذای بیرون یا خوراکی میخریدم تا یکم دلم خوش باشه حالا نمدونم چیکار کنم دلم یه ارامش ابدی میخواد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۷ ساله دانشجو ام خب اول که کدوم شهری دوم اینکه عزیزم برو سر کار من دوسال اول تهران دانشجو بودم کافه کار میکردم خوب بود

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

اگه بخوای حساب کنی اکثر آدما چیزی به اسم انگیزه تو زندگیشون نیست بهش فکر نمیکنن فقط زندگی میکنن و اینکه از نظر مالی مثل اکثر مردم محدود هستی پس چاره ای نیست باید تحمل کنی  نهایت از امکانات ورزشی دانشگاتون استفاده کن از بچه های خوابگاه یکی دوتا دوست مثل خودت پیدا کن کتاب بخون درساتو بخون بگرد به شغل نیمه وقت پیدا کن 

من ۷ ساله دانشجو ام خب اول که کدوم شهری دوم اینکه عزیزم برو سر کار من دوسال اول تهران دانشجو بودم کا ...

ببین تا یک کار پاره وقت پیدا نکنی سر کار نری نمیتونی اوکی بشی ادمینی تایپ متن صوتی و..... 

ببین باید بری سرکار خب اصلا با بچه های خوابگاه صمیمی نشو که برات بد تمام میشه آسیب میبینی پولت رو اصلا خرج دوست اینا نکن اسنپ رو حذف کن یا پیاده یا تاکسی و مترو اذیت شو ولی کمتر خرج کن کافه غذای بیرون ممنوع و گرمه لنگ میمونی

ببین تا یک کار پاره وقت پیدا نکنی سر کار نری نمیتونی اوکی بشی ادمینی تایپ متن صوتی و..... ببین باید ...

گلی کدوم شهری

اره ولی تنهایی و خستگی فرسودم کرده

برو پارک یا کتابخونه های بزرگ درس بخونم با بچه ها ارتباط بگیر اما نزار سو استفاده کنم ازت

کلاسام خیلی بهم ریختن امتحانا هم شروع شده از سال دیگه پیدا شه میرم

ببین خیلی خوبه یک کار داشته باشی کمکت می‌کنه من که اومدم اینجا دانشگاهی عوض شد اینا رفتم ناخون کاری یاد گرفتم توی تابستون الان درآمدش خیلی خوبه واقعا تمام خرجم رو کامل میده