2777
2789

خببب یه مدتیه که خیلی داریم تلاش میکنیم تا زندگیمونو سامون بدیم .جفتمونم کم میخریم کم میپوشیم کم میگردیم تا زندگیمون به یه ثباتی برسه 🙂کنارش زندگی ساده و رویاییمونم میگذرونیم .

ما نه کافه های لاکچری میریم نه کادو های گرون برای هم میخریم نه هر شب و هر شب رستورانیم 🦋

امشب شام مورد علاقشو پختم .خونه رو دست گل کردم .خودم دوش گرفتم موهامو اون مدلی که دوس داره بستم .همسرم خیلی زحمت کشه صبح ۸ میره سرکار ۱۰.۱۱ میاد دوس ندارم وقتی میاد خونه لا به لای اینهمه سختی زندگی خسته تر شه .ما با چیزای ساده همو خوشحال میکنیم چشممون رو روی زندگی بقیه بستیم‌و خودمون با کسی مقایسه نمیکنیم .من الان ۲۳سالمه ۶ساله ‌که باهمیم .همسرمم ۳۳سالشه (گفتم که بدونین دوران نامزد بازی و سوسول بازیمون نیس😂باد کلمون رفته ).

بیصبرانه منتظرم بیاد دقیقا مثل اولین باری که دیدمش🥲❤

خسته میاد میدونم ولی هیچوقت توی ذوقم نمیزنه .منم درک میکنم له بیاد و زود بخابه زندگی ینی همین...

خاستم حس خوبمو باهاتون به اشتراک بزارم .

دوستون دارم 🦋

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که خونه دارید صد هیچ جلویید برای ماهم دعا کنید روزای اولمونن

❤🦋الهی بهترینا قسمتت میشه .

به خدا اعتماد کن .دعات میکنم عزیزم 

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

پایدار باشید عزیزم🤍✨

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨