2777
2789
عنوان

بهنوش طباطبایی

196 بازدید | 14 پست

دوست دارین جای بهنوش طباطبایی باشین؟حس میکنم خیلیییی خوشبخته.

هم خیلییی خوشگله هم صداش قشنگه

هم دکترای روانشناسی گرفت و استاد شد

هم بازیگر معروفیه و پولدار و.....

خوشبحالش خیلیییی خوشبخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست دارم همینی که هستم باشم ولی موفقتر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان من بگم نه من خودمو دوست دارم زندگی و دست‌آوردها و تلاشهای خودمو دوست دارم نمیگید خودشیفته‌ام؟

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

طلاق گرفت شوهرش بایه معروف دیگه هی عکس خوشیاشون ریخته تواینترنت خوشگلی به چه دردیک آدم شکست خورده می ...

طلاق مگه به معنیه شکسته ؟ 

اتفاقن برا زنهای ایرانی پیروزیه 

از دست شوهر سمی نجات پیدا کردن واقعا پیروزی بزرگیه

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن