2777
2789
عنوان

کسی که عشقشو برگردونده🖤بیاد یه کمک به اجی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست
همه اینایی که گفتی ۱۰ برابرشو و چیزیای برا هرکسی قفله ۵سال انجام دادم و نشد و الان شکرم از خدا که نش ...

دقیقا منم خدارو شکر میکنم برام اون شخص نشد

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

کاش یکی هم برای ما یدونه از این نذرو نیاز ها بکنه چه خبرته دختر. من خودم دوماهه کات کردم اصلا هم پیگیر نشدم دروغ چرا بعضی اوقات دلم تنگ میشه ولی نشد دیگه قسمت نبود بنظرم رها کن اینجوری راحت میشی خودت

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها از کسانیکه کنترلشون کنن خوششون نمیاد.میتونی از روش بهتری برای اینکه جاهایی که دوست نداری نره استفاده کنی.

یک هفته 786بار بسم الله الرحمن الرحیم بگو به نیتی که میخوای به امید خدا درست بشه .

ولی اگه برگشت حتما جفتتون باهم مشاوره برید .مشاوره ازدواج 

منم یه سوال کنم با اجازه ی اسی من و پارتنرم هم تو این شرایط ایم کات ایم اما پیج همو فالو داریم البت ...

این ینی سرش یه جا دیگ گرم شده 

درس و کار همششششش بهونس

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مردها از کسانیکه کنترلشون کنن خوششون نمیاد.میتونی از روش بهتری برای اینکه جاهایی که دوست نداری نره ا ...

عزیزم روزی ۷۸۶ بار بسم الله.... بگیم تا ۷روز یا نه این تعداد رو تقسیم کنیم تو ۷روز بخونیم؟  برای هر نیتی میشه؟ 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

عزیزم روزی ۷۸۶ بار بسم الله.... بگیم تا ۷روز یا نه این تعداد رو تقسیم کنیم تو ۷روز بخونیم؟ برای هر ...

نه هفت روز پشت سر هم هر روز ۷۸۶بار که عدد ابجد بسم الله الرحمن الرحیم هستش .این برای شیخ بهایی هستش مجربه.گفت برای هر نیتی.به امید خدا هرچی صلاح باشه انجام میشه

الهی همیشه سلامت باشید خدا رو شکر

عزیزمی گلم همچنین واسه همین به اولین اقدام این ماه امیدوارم اما خدا قهرش نگیره ناشکری نمیکنم اما دوست دارم پسر بشه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه