2777
2789
عنوان

قضیه دعوا چی بود

438 بازدید | 60 پست

من نمی‌فهمم یکی اینجا دروغ میگه یا راست میگه نون برق شما قطع میشه که جنجال میکنین

دوس ندارین نرین تاپیکش نظر ندیدن بزارین آنقدر بگه بگه خودش خسته شه چقدر بیکارن مردم

من که درک نکردم

نه خب یه عده با دروغ بقیه رو سرکار میزارن و با روان شون بازی میکنند، اینجاش بده دقیقاً

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر مادرزنم و اعتصامی شما هیچ مشکلی ندارین تو زندگیتون؟تمام دغدغه تون سایته فقط؟اینکه کی راست میگه کی دروغ؟.شما مگه متاهل نیستین چجوری ۲۴ ساعته تو سایت انلاین مدام در حال کنکاش بقیه؟ خب دروغ میگه بگه تو چرا اینقدر درگیرشی؟؟من مجردم باز ب بقیه کارام نمیرسم وقتی سایتم

اعتصامی واقعا چجوری حوصله میکنه تو کاربری و تاپیکای بقیه سرک بکشی احساس میکنم تو زندگی واقعیت هم سرت تو زندگی بقیه س ک مچشونو بگیری..

اینکه کی راست میگه کی دروغ به درک 

خودتون درگیر سایت و آدماش نکنین

طرفدای و تعصب بیجا هم نسبت ب کسی نداشته باشین

تمام

کاربر مادرزنم و اعتصامی شما هیچ مشکلی ندارین تو زندگیتون؟تمام دغدغه تون سایته فقط؟اینکه کی راست میگه ...

تقصیر اعتصامی نبود اون بنده خدا اومدن تو تاپیکش اذیتش کردن خواست رسواشون کنه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

کاربر مادرزنم و اعتصامی شما هیچ مشکلی ندارین تو زندگیتون؟تمام دغدغه تون سایته فقط؟اینکه کی راست میگه ...

چیشدهههه

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

تقصیر اعتصامی نبود اون بنده خدا اومدن تو تاپیکش اذیتش کردن خواست رسواشون کنه

کدوم تاپیک رومیگین!!!؟؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

همین الان شما هم تو کار و زندگی اعتصامی دخالت و کنکاش کردی و نظر دادی زیبا نیست؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من یه مدت بیکار شدم یعنی کاراگاه بودما کیف میکردم مچ میگرفتم

شاغل شدم هم خودم راحت شدم هم سایت

از بیکاریه فقط خخخخ

خدایا شکرت نجاتم دادی 

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
اینکه تو سایتی ک میلیونی کاربری داره بری بگردی راست و دروغشونو پیدا کنی هنر میخوادبعضیا خیلی هنرمندن ...

یع عده انقدر تابلو دروغ میگن که نیازی به کنکاش نیست، هیچکی هم اینجا بخاطر غنی سازی اورانیوم نمیاد همه از بیکاری اینجا پناه میارن، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃