2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی خسته شدم

89 بازدید | 2 پست

شوهرم خوبه ادم بدی چجور بگم خودمم نمیدونم هست یانه!!

بعضی وقتابرام گل میخره و اینا..

ولی شدیداا این روزا ازش بدم میاد کارایی که قبلا باهام کرد و ...ی مشکلی داریم یا ی بحثی فقط من سعی میکنم اون مشکلو حل کنم واون مشکلات واسش مهم نیست که حل کنه هی میخواد سرپوش بزاره روشون.

و اون مثلا بمن میگی گوه میخوری میگم اگه من بتو میگفتم واکنشت چی بود ؟میگه تو زنی و من شوهرتم نباید جواب بدی اگ بخوام بگم خیلی زیاده ولی این ی کلیتی بود

و اینکه حرف همو اصلا نمیفهمیم تفکرامونم اصلا شبیع هم نیست و من بعد از ازدواج فهمیدم اینو و شکاکم هست.

تا تقی به توقی میخوره نمیدونم درست نوشتم یا نه ی چیزی بلند میکنه ک پرت کنه بهت!!مثلا امروز ۱بشقاب غذا خورد گف برو واسم بیار دوباره رفتم که بیارم گف کم بیار من بیشتر اوردم یهویی کلی داد زد و ..میخواست نمکدون رو پرت کنه بهم !!

همیشه همینطوریه کارش اینه تهدید کنه میزنمت هی ی چیزی پرت کنه

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

عزیزم بهتره باهم برید پیش یه مشاور خانواده باتجربه 

اینجا که نظر میخوای یه سری میان میگن فقط طلاق بگیر 

خراب کردن یه زندگی خیلی راحته 

برای حفظ زندگی باید تلاش کنی گلم 

عزیزم بهتره باهم برید پیش یه مشاور خانواده باتجربه اینجا که نظر میخوای یه سری میان میگن فقط طلاق بگی ...

چقدر تلاش کنم ولی اون نبینه چقدر....

از خودگذشتگی از همه چیه خودم زدم ولی اون اصلا .🫠😄

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.