2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم مادرشوهر و خواهرشوهر نداره ولی ۷_۸تا جاری داره که پیرش کردن

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مجردی ؟

این خوبه ولی کسی همه اینارو داره آدمای خوبی هم هستن اونم خوشبخته

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مامان منم مادرشوهر و خواهرشوهر نداره ولی ۷_۸تا جاری داره که پیرش کردن

😂 خدا نیاره از این جاری ها . کلا اینجور ادما که بدن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

این خوبه ولی کسی همه اینارو داره آدمای خوبی هم هستن اونم خوشبخته

من هم خواهر شوهر دارم هم جاری هم مادرشوهر درسته گاهی وقتها حرف پیش میاد اما داشتن فامیل شوهر خیلی بهتره تا نداشته باشی اینطوری بچه هم منزوی نمیشه 

من هم خواهر شوهر دارم هم جاری هم مادرشوهر درسته گاهی وقتها حرف پیش میاد اما داشتن فامیل شوهر خیلی به ...

آره درسته خیلی حرفتون رو قبول دارم با سیاست قشنگ . میشه یه خونواده ساد و خوب ساخت و یه بچه با روحیه شاد متولد و تربیت شه