2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام بینی مو عمل کنم📸عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 43 پست
یک کاربر اینجا گفت خکه فامیلشون پیشش عمل کرد و راضیه حالا خودشم میخواد بره پیشش

گوشتی بود بینیش؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی ضایع هست اینکارا و هر وقت تونستی سین بزن👍ولی دیگه نباید بهش اهمیت بدی یا پیامای جدیدتر ...

میگی ضایع هست چون داری خودتو تصور میکنی که اینکارو بکنی ! ولی اگه اونی که برات مهمه همچین کاری بکنه به شدت بهت فشار میاد و درگیر میشی .

من یبار اینکارو کردم ، بعد ها دوستم بهم گفت من اون مدت همش میگفتم خدایا یعنی نمیتونه یه انگشت بزنه روش سین بشه ...

بنظرم برای آدمایی که مدام رفتار سمی از خودشون نشون میدن لازمه !

اول فشاری شون میکنی بعدشم کات 😁

میگی ضایع هست چون داری خودتو تصور میکنی که اینکارو بکنی ! ولی اگه اونی که برات مهمه همچین کاری بکنه ...

اخه میدونی

اینکه اهمیت ندی به نظرم بهتره

اینکه سین نزنی انگار بالاخره ی اهمیت دادی بهش و خواستی تلافی کنی

اخه میدونیاینکه اهمیت ندی به نظرم بهترهاینکه سین نزنی انگار بالاخره ی اهمیت دادی بهش و خواستی تلافی ...

تو میدونی که این تلافیه ! ولی اون بنا رو روی این میذاره که نسبت بهش بی اهمیتی 

مشکل تون کارت ملی من هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

😂😂 برو داداش ، برو

آبجی مون از بیکاری هاش دغدغه هاش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تاپیک قبل قفل شد گفتی ازدواج نکنی ولی جلو بچت دوس پسر بیاری خواستم جوابتو بدم همه تاپیکای خودتم قفل بود اینجارو پیدا کردم.اولن عزیزم دوس پسروقرار نیس کسی خبر دار بشه و بیاریش خونه ک بچت خبر داشته باشع.دومن من اونقدی خودخواه نیسم ک بچه طفل معصوممو بندازم تو اتاق با ی مرد غریبه برم تو ی اتاق دیگ اصن دیدن این صحنه منزجرکننده اس.زشته بابا.صیغه و دوس پسر مخفیانه ب بچه ام اسیب نمیزنه هم خودت از ی سوراخ دوبار گزیده نمیشی

تاپیک قبل قفل شد گفتی ازدواج نکنی ولی جلو بچت دوس پسر بیاری خواستم جوابتو بدم همه تاپیکای خودتم قفل ...

عزیزم کی بهت اجازه داد توی تاپیکی که ربطی به این موضوع نداشت پیام بذاری ؟ شاید من نمیخواستم پیامی مربوط به این موضوع توی تاپیکام داشته باشم بهتر بود توی تاپیک خودت نظرتو میذاشتی و تگم میکردی 

و اما جواب این پست شما ، اولا که ادم ها بعد از طلاق هم هنوز آدم هستن و حق زندگی دارن !!! حق دارن ازدواج کنن و باقی عمرشون رو همدم و یار داشته باشن و در زندگی خلا عاطفی نداشته باشن حالا این آدما دو دسته میشن ... دسته ای که هرزه ان و وارد روابط غلط میشه ، و دسته ای که متعهد و با ابرو هستن و تن به همچین خفتی نمیدن برای خودشون ارزش قائلن و دست مال کاغذی آقایون نمیشن ! وارد رابطه جدی از راه درست و با آدم درست میشن.. که یعنی ازدواج و شروع زندگی مشترک . 

بعدشم کی گفته اون اقا با اون دختر تو یه اتاق خوابیده بودن ؟ اون دختر خودش قطعا اتاق شخصی داره. همه آقایون که بیمار و روانی نیستن ، اون آقا حق پدری به گردنش داره و سرپرست خانوادشون هست خیلی زشته خانومی به سن شما اینحوری درموردش حرف میزنه وقتی از جزئیات چیزی نمیدونه ! در حالی که خوده استارتر از شخصیت موجه اون اقا صحبت کرد بازم اصرار به این داری که بگی ذهن اون اقا مریضه

تاپیک قبل قفل شد گفتی ازدواج نکنی ولی جلو بچت دوس پسر بیاری خواستم جوابتو بدم همه تاپیکای خودتم قفل ...

و اینکه دلم نمیخواد پیامی از شما ببینم لطفا جواب ندید چون نمیتونم‌  تاپیکمو قفل کنم اولین تاپیکم توی اون قسمت برام‌نمایش داده نمیشه

عزیزم کی بهت اجازه داد توی تاپیکی که ربطی به این موضوع نداشت پیام بذاری ؟ شاید من نمیخواستم پیامی مر ...

اولن تگ بلد نیسم دومن ازدواج با وجود بچه درست نیس اون بچه اسیب میبینه سومن من گفتم با استارتر میره اتاق🙄گفتم مادری ک با وجود بچه تو خونش با مرد غریبه میره تو اتاق.سومن هیچ ناپدری پدر ادم نمیشه هیچ نامادریم مادر ادم.فقط ی ادم خودخواهه ک میتونه همچین کاری کنه درصورتی ی زن دستش تو جیب خودشه نیازی ب هیچ مردی نداره