2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام بینی مو عمل کنم📸عکس

550 بازدید | 43 پست

دکتر خوب میخوام الان عکسشو میذارم قوز داره متاسفانه 

اگه اهواز باشه که چه بهتر ولی از استان های اطراف هم باشه اگه کسیو میشناسین که با تجربه و کاربلد باشه لطفا معرفی کنید 

خوبه که به چهرت میاد بنظر من عمل نکن

نه نگاه کن نمیدونم چرا اینجا کیفیتش اومده پایین ، قوزش تو این معلوم نیس ، ولی با کیفیت اصلیش استخوان برآمده اش مشخصه ، اگه دقت کنی دراز هم هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگاه کن نمیدونم چرا اینجا کیفیتش اومده پایین ، قوزش تو این معلوم نیس ، ولی با کیفیت اصلیش استخوان ...

من بنظرم اگه یه بینی به چهره بیاد عمل نشه بهتره

ولی اگهخودت شراطشو اوکی هستی برو عمل کن،ولی بازم مشاوره بگیر از دکتر

من بنظرم اگه یه بینی به چهره بیاد عمل نشه بهترهولی اگهخودت شراطشو اوکی هستی برو عمل کن،ولی بازم مشاو ...

آخه کسیو نمیشناسم ، تاپیک زدم ببینم از کیا راضی بودن ولی کسی معرفی نکرده

دکتر محمدرضا یا حمید رضا مفرد توی تهران کارش محشره متخصص گوش و حلق و بینی ام هست اصلا مشکل تنفسی پیش نمیاد برات کارشم خیلی تمیزه و دماغا رو مرتب و جمع و جور در میاره 

اما حداقل قیمتاش از 90 تومن شروع میشه به بالا

تخصصش توی بینی استخوونی هم بیشتره

بعدی دکتر یعقوبلو توی خرم اباده که توی تهران هم مطب داره اونم کارش خیلی خوبه تخصصش توی دماغای استخوونی گوشتیه قیمتاش فکر کنم از 70 به بالاس

دیگه دکتر سلطانی فر هم هست اونم توی تهران اما اینم قیمتاش بالاس

دکتر های معمولی هم مثل دکتر دولتی هستن

منم خودم دماغم استخونیه،احتمال زیاد پیش مفرد عمل کنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

@niniyar‍ سلام گلم وقتتون بخیر خسته نباشید عکس دوستمون مونده میشه پاک کنید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دکتر محمدرضا یا حمید رضا مفرد توی تهران کارش محشره متخصص گوش و حلق و بینی ام هست اصلا مشکل تنفسی پیش ...

سلام عزیزم مرسی بابت اطلاعاتت لطفا میشه بهم بگی از آشنایان شما کسی پیش دکتر مفرد عکل کرده بوده که راضی باشه ؟ الان رفتم عکساشو دیدم خوشم اومد از کاراش ولی خوب میگن یکی دو سال بعد عمل ایراد ها مشخص میشه از همین میترسم 😢

سلام عزیزم مرسی بابت اطلاعاتت لطفا میشه بهم بگی از آشنایان شما کسی پیش دکتر مفرد عکل کرده بوده که را ...

اره دختر خالم فکر کنم سال 98 عمل کرده پیشش، نه مشکلی نداره دماغش عین عروسک خوشگل و مرتبه،من واقعا بهتر از دکتر مفرد ندیدم تا الان، تنها مشکلش اینه خیلی گرون میگیره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!