2777
2789
عنوان

چرا باید هر روز دو ساعت

302 بازدید | 38 پست

برق نباشه؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

چون مظلومیم . 

نمیدونم خبرش درست بود یا نه اما گفتن تیرماه شش ساعت قطعی داریم 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون میدن به کشورهای دیگه😐🤛🏻

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چون مظلومیم . نمیدونم خبرش درست بود یا نه اما گفتن تیرماه شش ساعت قطعی داریم

خدا نکنه خواهر 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چون تولید برق توی ۲ ۳ دهه گذشته اندازه مصرف بالا نرفته برای همین الان کمتر هست از مصرف برای همبن قطع میشه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چون تولید برق توی ۲ ۳ دهه گذشته اندازه مصرف بالا نرفته برای همین الان کمتر هست از مصرف برای همبن قطع ...

خب الان تقصیر منه که کارم ناقص بمونه و از گرما بپزم؟

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

چون آب و برق مجانی داریمچیز دیگه ای هم خواستید مجانی باشه در خدمتیم

همین پول برقو اگر بجای یارانه ای واقعی گرفته بودن هم مصرف پایین تر بود هم پول بیشتر بود برای توسعه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب الان تقصیر منه که کارم ناقص بمونه و از گرما بپزم؟

کسی گفت تقصیر توعه‌؟ 

چون تولید برق توی ۲ ۳ دهه گذشته اندازه مصرف بالا نرفته برای همین الان کمتر هست از مصرف برای همبن قطع ...

بگو چون در تولید برق بی عرضه هستن .

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بگو چون در تولید برق بی عرضه هستن .

دقیقا همینطوره مثلا ۲۰ سال پیش قرار بود ۲۰ هزار تاش فقط هسته ای باشه که الان کلا ۱۰۰۰ تا هست . توی بخش برق غیر هسته ای هم یه همچین چیزی هست 

چون همشو دادن رفت🥲

برق قطع میشه دیگه نه اینترنت هس نه آب

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱