2777
2789

من پریودم یه سالی هست تقریبا منظمه

اما چونم بخاطر ژنتیک پر از مو هستش لیزرم رفتم موهای کرکی مم سیاه و ضخیم شده میترسم خوب نشه ولی دست میزنم میزیزن نشونه خوبیه یا ن؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

ببین عزیزم تنبلی تخمدان الان تقریبا اکثر دخترا بهش دچارن! 

ولی شما پیش ی متخصص زنان برو ببین تو روند بارادار شدن ایا برات مشکلی ایجاد میکنه یا نه اگر اره با نامزدت مطرحش کن وگرنه ضرورتی نداره بنظرم

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره فقط بادکش کن عالیه

منم تنبلی تخمدان شدید دارم و چونه و بدنم پر از مو ضخیمه

لیزر رفتم خیلی بهتر شده 

ولی پریودیم نامنظمه اما از موقعی که طب سنتی میرم خیلی خیلی خیلی بهتر شدم

دیگه جوش نمیزنم و عفونت ناحیه خصوصی هم نمیکنم

خیلییییی حواست به وزنت باشه که بالا نره و حتما هفته ای سه بار بادکش کن هم تقویت میکنه هم خونرسانی میکنه با تخمدان هم باعث بالغ شدن و تخمک گذاریت میشه 

نه چون با اصلاح سبک ورزش درست میشهالان تقریبا همه دارن

من باید از تیر شروع کنم باشگاه رفتنو

برم طب سنتیم

اما میترسم لیزر اون قسمتایی که تیره کرده رو درست نکنه🥲

ببین منو

خواستگار احمق حتی تنبلیتم سرطان فرض میکنه

من‌کم شنوام

همسد سابقم با وجود اینک میدونس خیلی عدابپ دادو تهش طلاق

ب دومی همون اول گفتم اگ میگیری ببری رو این موردم مانور بدی همین الان کات کنیم بهتره

ب ادمت بستگی داره پس ازواکنشا نترس

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اشکالی نداره فقط بادکش کن عالیهمنم تنبلی تخمدان شدید دارم و چونه و بدنم پر از مو ضخیمهلیزر رفتم خیلی ...

من خیلی لاغرم بخاطر بی‌تحرکی و زنتیک اینجوری شدم

تو زمانی که لیزر‌میرفتین چطور بود موها میریخت؟ من میریزه دوباره برمیگرده

ببین منوخواستگار احمق حتی تنبلیتم سرطان فرض میکنهمن‌کم شنوامهمسد سابقم با وجود اینک میدونس خیلی عداب ...

الان یه جورایی نامزدیم بهم‌خورده قراره واسطه بفرستن بابام راضی بشه

الان باهاش در ارتباط نیستم چون‌میترسم بابام بفهمه باهاش حرف میزنم اما خب اونم بچه دوست داره من نمیدونم چند سال ممکنه بچه دار نشم

من خیلی لاغرم بخاطر بی‌تحرکی و زنتیک اینجوری شدمتو زمانی که لیزر‌میرفتین چطور بود موها میریخت؟ من می ...

بله چند روز بعد از لیزر دست بهشون بزنی میریزه و رشد و ضخامتشون کمتر میشه

البته چون ماها تنبلی داریم باید مداوم لیزر کنیم وگرنه برمیگرده

من الان دوساله میرم خدا رو شکر دیگه اصلا ضخیم نیست و کرکی شده اما خب از بین نرفتن

منم دارم و گفتم بهش ک درجریان باشه چیز ترسناک و‌جدی‌نیست ولی گفته بشه بهتره چون بلاخره باید روند درمان طی بشه دارو‌بخوری‌.

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀