2777
2789
عنوان

کلاهبرداری شرکت نیک مهر

68 بازدید | 4 پست

خواهش مندم از هموطنان عزیز به هیچ وجه از شرکت های اینترنتی که ادعای اشتغال دارند فریب نخورند ما خانوادهدهای زیادی از سراسر کشور فریب تبلیغات شرکت بازرگانی نیک مهر رو خوردیم وبه بهانه تولید روغن وهمکاری دستگاهش رو به ما فروخت بعد بابهانه های مختلف مارا سر دواند من این اطلاعات بخاطر شما هموطنان می‌گذارم خواهشا لطفا فریب شرکت نیک مهر رو نخورید 

نظرسنجی

متاسفانه من هم از این شرکت دروغگوی نیک مهر دستگاه روغنکشی خریدم و سرم کلاه رفت. اولش کلی تبلیغ میکردن که روغن تولیدی شما رو میخریم و مواد اولیه رو تامین میکنیم و به شما وام میدیم و با هزار جور وعده و وعید دستگاه رو به ۲ برابر قیمت منصفانه به ما فروختن و به هیچکدوم از وعده هاشون عمل نکردن و هیچ روغنی از ما نخریدن. لطفا گول این شرکت دروغگو رو نخورین.

شرکت نیک مهر کلاهبرداری هستش.... به بهانه ایجاد شغل خانگی دستگاه روغن گیری میفروشه و میگه که تضمین میدم روغن های تولیدی شما رو بخرم.  فقط برای شروع باید نمونه روغن بفرستید به شرکت که تایید بشه و روغن تولیدیتون رو شرکت برداره..  اینجاست که هرچی نمونه میفرستید شرکت رد میکنه!!!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.