یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم باید بری دفتر خدمات قضایی اعلام کنی که ابلاغیه های شوهرت روی خط شماس حاضر به تغیرشم نیستن از دادگاه یه هزینه میگیرن از طریق دادگستری ابلاغیه میره در خونشون اگه تا سه بار نیاد حکم جلبشو میدن
خوب متاسفانه چون خط مال خودش نیست دست خودشم نیست میتونه خانم باید بره اعلام کنه که قضیه چیه یا شماره خودشو میگیرن ثبت میکنن یا دادگاه ابلاغیرو میبرن در خونه از طریق پست بهشون تحویل میدن
ب خدمات قضایی گفتم گفت راهی نداره فقط ثنا. اینطوری نیست بفرستن در خونه
عزیزم مال من چون شوهرسابقم خط برادرشو داده بود نمیومد من گفتم از طریق همون دادگاه براش میفرستادن ابلاغیه هارو تو برو حتما تو همون شعبه اعلام کن خودشون راهنمایت میکنن همینجوری که حکم جلب به شما نمیدن
هنگام ثبت نام در سامانه ثنا فرد میپذیره که درصورت تغییر آدرس یا شماره تلفن موظف هست اطلاع بده و امضا میکنه . عدم انجام تعهد موجب سلب مسولیت و تبرعه فرد خاطی نمیشه .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
منتظر بمونم تاریخ دادگاه ک دادن برم بگم یا زودترتاریخم برای 2 ماه دیگه دادن
نه چه کاریه تو زودتر برو که اگه لازمه ابلاغیرو براش بفرستن که حاضر شه برای تاریخ دادگاهتون هرچی دیرتر بری به ضررته چون دوباره وقت بهتون میدن دیگه خودتم دیدی تاریخاشون چه دیر به دیر میدن اینجوری تکلیف خودت زودتر روشن میشه