2777
2789
عنوان

ی پسره سن بالا تو خیابون بهم گفت بیا ببرمت دور دور

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 104 پست

فقط جوابش🤣

اصلا ب سن پوشش نیست

من چادریم حلقه دارم گاهی با بچه هامم نگاه سنگین ی اقارو حس میکنم

دیوانن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش کنکور داشتی برمیگشتی؟؟

ن گلم داشتم معدلمو ترمیم میکردم از امتحان نهایی برمیگشتم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

۲۰ساله هابایددانشجوباشن نه امتحان نهایی بدن بازم تاپیک فیک

اگه پشت کنکور باشه ترمیم معدل کردن اجباریه ترمیم معدل هم یعنی دادن امتحان نهایی دوازدهم 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
عزیزم من متولد ۳ بهمن ۱۳۸۴ هستم در واقع ۱۹ و نیم سالمهبنا ب دلایلی تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونمفارغ ا ...

خب بگو کنکور دیگه منم فکر مدرسه رو میگی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

۲۰ساله هابایددانشجوباشن نه امتحان نهایی بدن بازم تاپیک فیک

گلی 

پشت کنکوریه 

منم ۲۲ام پشت کنکوریم،چون ۶۰ درصد معدل تاثیر داره هرسال باید ترمیم معدل انجام بدیم

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................

فقط جوابش🤣اصلا ب سن پوشش نیستمن چادریم حلقه دارم گاهی با بچه هامم نگاه سنگین ی اقارو حس میکنمدیوانن

لعنت بهشون واقعا 

تازه من مجردم شما چی

این حیوونا ب هیچی رحم ندارن ظاهرا

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

اینها کسایی هستن که به مادر و خواهر خودشون نظر دارن دختر فامیل از دست و نگاهشون در امان نیست 

به زن متاهل رحم ندارن 

دخترشون میفروشن همسرشون قرض میدن 

و خودشون مفعول هستن و دست به دست میشن

به بچه ها رحم ندارن

بنظر من 

کسایی که آنقدر لجن هستن تو جامعه 

به پوشش ربطی نداره اسی آدم مریض مریضه و یه سر دنبال کرم ریختنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اره واقعا خیلی اوضاع خرابه من وقتی میرم بیرون تا مدت ها دلم میگیره از فرهنگ و کثافطی ک جامعه رو فرا ...

خیلی باید مراقب خودت باشی من پیاده داشتم میرفتم دنبال مدرسه برای پسرم بگردم بخدا تا برگشتم خونه از استرس حالت تهوع گرفتم

خب بگو کنکور دیگه منم فکر مدرسه رو میگی

آخه ۶۰ درصد کنکورم نهایی هست عزیز دلم باید حتما ایجاد سابقه تحصیلی کنیم و معدلمون بیشتر از نصف نتیجه رو تشکیل میده ، واسه همین مجددا امتحان نهایی میدم مثل بچه های دوازدهم 

واقعا خاک تو سرشون(الان یه عده میان میگن نه نفرین نکن به مردم چی کار دارید!)

خودشون از همین دخترای چیپ و سبکن لابد

گلی پشت کنکوریه منم ۲۲ام پشت کنکوریم،چون ۶۰ درصد معدل تاثیر داره هرسال باید ترمیم معدل انجام بدیم

عیب باباطفلی بچه هاچقدبایداسترس بکش تایه دانشگاه خوب دربیان آخرم که بیکارمیمونن