2777
2789

من ۲۰ سالمه‌ ولی کسی منو ببینه میگه رنج ۱۷ ام چهره ام هنوز پخته نشده ، ی پسر ۳۰ و خورده ای ساله ب هم گفت جووون شب ببرمت دور دور منم عصبی شدم گفتم مادرتو ببر دور دور بی شخصیت

گفت نترس هم تو رو شب میبرم هم مادرتو

از پوششمم فقط اینو بگم از امتحان نهایی با مقنعه برمیگشتم

همش برام سواله این حرومزاده ها از چ خانواده هایی هستن، هرچقدر فکر میکنم بیشتر ب این میرسم ک‌معمولا تو خانواده های دره پیت و بی بند و باری آن مثلا یکی تا خرابکاری مادر و خواهر خودشو نبینه الکی ب دختر بچه تو خیابون اینو نمیگه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

ربطی به پوشش نداره

کسی که تو همچین قضیه ای اول درمورد پوشش اون دختر میپرسه قطعا خودش لنگه ی همین پسره اس بخاطر همینه دنبال توجیه کردن کارای این عوضیاس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ساله هابایددانشجوباشن نه امتحان نهایی بدن بازم تاپیک فیک

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خدا شفاف بده خیلی خندیدم🤣🤣🤣🤣

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه اتفاقا بعضیا خیلیم خانواده های معتقدی دارن

خب چطوری دلشون میاد ب ی دختر اینو بگن واقعا‌ 🥲

ربطی به پوشش ندارهکسی که تو همچین قضیه ای اول درمورد پوشش اون دختر میپرسه قطعا خودش لنگه ی همین پسره ...

دقیقا

اینو گفتم ی سری نیان بگن کرم از خودت بود

چه بی شخصیت بوده واسه همینه که میگیم دخترای کم سن تنهایی بیرون نرن گرگ زیاد شده

والا منم تنهایی جای نمیرم داشتم از حوزه برمیگشتم🫠💔فک کن میدونست کم کم ۲۰ سال ازش کوچیکترم

۲۰ساله هابایددانشجوباشن نه امتحان نهایی بدن بازم تاپیک فیک

من۲۳ساله ام وامتحان نهایی میدم🙂زندگی همه یه محوریت نداره

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم