2777
2789

چند روز پیش با دختر یکی از فامیل ها نشسته بودیم راجب سیسمونی و رسم ها حرف میزدیم

مامانم برگشت گفت بعد زایمانت چی هدیه گرفتی برا مامانت ، اونم گفت هیچی مگه هدیه میدن؟

مامانم گفت آره بابا رسمه برای تشکر یچیزی مبدن انشاءالله سر دومی جبران میکنی...

بعد یه نفر ازونور گفت فلانی انگشتر طلا خریده برا مادرزن، مامان منم گفت ماشاالله....و...

منم پیشش نشسته بودم

الان نمیدونم چه توقعی داره از من🫠 ما وضع مالی‌مون اونقدری خوب نیست که بتونیم طلا بگیریم بخصوص بعد زایمان که قراره کلی خرج بیمارستان و مهمونی و اینا بشه

از طرفی مامانم معمولا هدیه تو مناسبت ها دادنی قبول نمیکنه ولی به اصرار من دیگه پس نمیده

شوهرمم فکر نکنم رضایت داشته باشه هدیه میلیونی بگیرم براش، چون مادر خودش هم هست

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم ، 

شما چی گرفتین برا ماماناتون؟ و برا کدوم شهر هستین 

یکی از استراس زا ترین ها ،خانواده ها هستن بعد از ازدواج 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره خانواده ها سمت ما هم رسم سیسمونی دارن هم اینکه کادو بدن

چیزی به خودشون نمیرسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برای مامانم هدیه نگرفتیم اولین باره می‌شنوم ولی جالبه بود برام الیته شاید باید میگرفتم مامانم خیلی ک ...

والا منم نمیدونستم بقیه میبرن ولی خودم تو ذهنم بود یه پیرهنی چیزی براش بگیرم

از گفته های مامانم فهمیدم انتظار داره